Trei persoane duse la spital
Trei persoane duse la spital
Social Ultima Ora

FOTO-VIDEO. Tragedie la Sibiu. Doi studenți de 19 și 22 de ani, morți după cce au intrat cu mașina într-un TIR

O Tragedie de proporții a avut locc în noaptea de luni spre marți la Sibiu. Doi studenți au murit, după ce au intrat cu mașina într-un TIR.

Potrivit ISU Sibiu, doi tineri au murit, iar alți doi sunt în stare gravă la spital,conform oradesibiu.ro.

Doi studenți morți la Sibiu
Doi studenți morți la Sibiu

“ISU Sibiu a intervenit de urgență în municipiul Sibiu pe prelungirea Mihai Viteazu la un accident rutier cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD.

De asemenea a intervenit și SAJ cu 5 ambulanțe. Din primele informații sunt 4 victime, una dintre ele fiind încarcerată, celelalte 3 victime fiind în stop cardio-respirator.” transmite ISU SIBIU.

Un echipaj de la Medicina Legală s-a deplasat la fața locului.Un echipaj de la Medicina Legală s-a deplasat la fața locului.

Drama la Sibiu
Drama la Sibiu

„Echipajele SAJ Sibiu au asistat medical victimele gravului accident rutier și au transportat la UPU Sibiu după cum urmează: fată de 19 ani, transportată în curs de resuscitare la UPU – declarată decedată, bărbat de 22 ani, declarat decedat, un bărbat, aproximativ 22 ani, intubat, comă, cu prognostic rezervat și un bărbat de 20 ani, sub observație, investigat la computer tomograf, se așteaptă date”, transmite Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Sibiu.

Tragedie la Sibiu
Tragedie la Sibiu

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.