FOTO. Tudorel Toader este șocat. Incredibil ce a pățit. Este Revoltă la Iași 7
Ultima Ora Breaking News Justiție Social

FOTO. Tudorel Toader este șocat. Incredibil ce a pățit. Este Revoltă la Iași

Mai multe mesaje cu mesajul „Demisia” și „#Demisia, Tudorel” au fost imprimate pe zidurile din jurul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, unde rector este fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader.

Astfel de mesaje au apărut în cartierele Copou, Independenței, Râpă Galbenă și în zona căminelor Universității din Iași, potrivit unor fotografii transmise de un cititor Ziare.com.

Mesaje similare au apărut și pe zidurile imobilului unde locuiește Tudorel Toader, potrivit sursei citate.Tudorel Toader ocupă din 2016 funcția de rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

El s-a autosuspendat din această poziție pe perioada exercitării mandatului de ministru. În primăvară anului 2020, Universitatea organizează noi alegeri pentru această funcție de conducere.

FOTO. Tudorel Toader este șocat. Incredibil ce a pățit. Este Revoltă la Iași 8 FOTO. Tudorel Toader este șocat. Incredibil ce a pățit. Este Revoltă la Iași 9 FOTO. Tudorel Toader este șocat. Incredibil ce a pățit. Este Revoltă la Iași 10

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.