ALERTĂ. Puci în PSD. Dăncilă va fi eliminată. Nu se aștepta la asta. Cine pregătește Lovitura de Grație. 1
Document Bombă de la Bruxelles. Dăncilă este Terminată. Milioane de români au fost înșelați de șefa PSD. FOTO
Ultima Ora Breaking News Exclusiv Politic

ALERTĂ. Puci în PSD. Dăncilă va fi eliminată. Nu se aștepta la asta. Cine pregătește Lovitura de Grație.

În PSD se pregătește debarcarea Vioricăi Dăncilă de la șefia partidului imdeiat după primul tur al alegerilor prezidențiale, dacă aceasta nu va intra în faza finală cu Klaus Iohannis.

Mișcarea este pregătită de gruparea Gușă, Stănescu, Firea care vor convocarea uni Congres Extraordinar pentru alegerea unui nou președinte interimar, care să conducă partidul până la alegerile locale de anul viitor, declară surse din PSD, pentru NewsTeam.ro.

”Venirea lui Gușă nu este întâmplătoare deloc. Stănescu, Mihalache și ai lor l-au adus pentru a pune capăt epocii Dragnea-Dăncilă. Gușă are un plan bine pus la punct.

Firea președinte, Stănescu prim-vice, iar el secretar general. Dacă, Dăncilă, nu intră în turul 2, atunci se face urgent Congres Extraordinar, pentru schimbarea conducerii. Și, mare atenție, Dăncilă este sabotată de liderii locali. Nu de toți, dar de o mare parte. O să vedeți la București câte voturi va lua. O să vedeți în Olt, Ialomița, Giurgiu, în Ardeal și mai vorbim. Ei nu vor ca șefa să ajungă în turul 2, că atunci nu o mai pot carota”, afirmă sursele din PSD.

Nucleara pentru Gabriela Firea. Inspectorii au fost trimiși la verificări. Este vorba de bani mulți
Gabriela Firea introduce o nouă taxă municipală pentru apa uzată

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.