PSD
Ultima Ora Politic

FOTO | Lider important PSD lovește in Dragnea: ‘Lăsaţi ţara să trăiască, conducători ai PSD-ului! Românii s-au săturat de acest circ ieftin’

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a lansat duminică pe pagina sa de Facebook un apel către conducerea PSD „să lase Guvernul să lucreze, pentru că este pe calea cea bună, chiar dacă trebuie să ia măsuri care deranjează pe unii”.

„Lăsaţi ţara să trăiască, conducători ai PSD-ului! Acum, în 2018, la 100 de ani de Românie întreagă, lăsaţi interesele meschine personale şi vedeţi ce este important pentru ţară! Lăsaţi Guvernul să lucreze, pentru că este pe calea cea bună chiar dacă trebuie să ia măsuri care deranjează pe unii”, scrie primarul Constantin Toma.

„Nu există niciun scenariu din străinătate care să ne ţină în permanenţă pe ultimul sau penultimul loc în Uniunea Europeană. Există doar conducători politici români fără viziune şi care nu pun interesul majorităţii românilor deasupra interesului personal. E timpul ca asta să se schimbe! Buzăul are nevoie de o guvernare stabilă, şi nu de un spectacol ieftin la Bucureşti”, afirmă edilul.

Anterior, președintele PSD Buzău și al CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, a fost printre primii lideri PSD care și-au declarat susținerea totală pentru Tudose.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.