ALERTĂ! Andreea Esca internată în spital! Vedeta Pro TV infectată cu CORONAVIRUS!
ALERTĂ! Andreea Esca internată în spital! Vedeta Pro TV infectată cu CORONAVIRUS!
Ultima Ora Breaking News Divertisment Social

Foto de senzație. Andreea Esca goală pe plajă. Sâni naturali, forme voluptoase

Andreea Esca, probabil cea mai cunoscută figură din PRO TV, nu a făcut din viața personală un secret de stat, afișând pe rețele sociale poze din timpul liber, din vacanțe sau de la reuniuni de familie.

Însă imagini cu vedeta ProTv Andreea Esca, relaxându-se în costum de baie, lângă francezul sexy de acasă, Alexandre Eram, nu s-au văzut prea des.

Are 46 de ani, doar 1,62 metri înălţime, însă atuurile ei fizice sunt zâmbetul mortal şi decolteul generos. Prezentatoarea ştirilor de la ora 19.00 ştie să-şi pună bustul în valoare şi alege mereu ţinute sexy atât la evenimentele mondene, cât şi la pupitrul ştirilor. Rochiile cambrate în talie, de lungime medie și cu vedere la decolteu sunt preferatele ei, scrie click.ro.

Foto-click.ro

esca plaja Foto de senzație. Andreea Esca goală pe plajă. Sâni naturali, forme voluptoase 17 Foto de senzație. Andreea Esca goală pe plajă. Sâni naturali, forme voluptoase 18 Foto de senzație. Andreea Esca goală pe plajă. Sâni naturali, forme voluptoase 19 Foto de senzație. Andreea Esca goală pe plajă. Sâni naturali, forme voluptoase 20 Foto de senzație. Andreea Esca goală pe plajă. Sâni naturali, forme voluptoase 21 Foto de senzație. Andreea Esca goală pe plajă. Sâni naturali, forme voluptoase 22

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii