FOTO. Accident rutier cu trei autoturisme şi opt persoane implicate; a fost activat Planul roşu de intervenţie 5
Social Ultima Ora

FOTO. Accident rutier cu trei autoturisme şi opt persoane implicate; a fost activat Planul roşu de intervenţie

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme şi opt persoane s-a produs, luni dimineaţă, între localităţile Coşereni şi Moviliţa, pentru optimizarea misiunii fiind activat Planul roşu de intervenţie, informează ISU Ialomiţa.

Cinci echipaje operative din cadrul Detaşamentului de pompieri Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple şi două ambulanţe SMURD pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă, generată de producerea unui accident rutier între localităţile Coşereni şi Moviliţa, în care au fost implicate trei autoturisme şi 8 persoane.

FOTO. Accident rutier cu trei autoturisme şi opt persoane implicate; a fost activat Planul roşu de intervenţie 6

În sprijinul acestora au acţionat patru echipaje ale SAJ Ialomiţa, trei de tip B şi una de tip C.

„În urma evenimentului rutier au rezultat patru victime: trei adulţi şi un copil cu vârsta de aproximativ 14 ani, conştiente, cooperante. O persoană adultă a fost găsită încarcerată. După extragerea acesteia dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, a fost predată echipajului SAJ. Toate cele patru victime au fost evaluate şi monitorizate de echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior fiind transportate la Spitalul Municipal Urziceni”, se arată într-un comunicat de presă al ISU Ialomiţa.

FOTO. Accident rutier cu trei autoturisme şi opt persoane implicate; a fost activat Planul roşu de intervenţie 7

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.