Foto. A apărut prima fotografie cu copilul ducesei Meghan de Sussex și al prințului Harry
Ultima Ora Externe

Foto. A apărut prima fotografie cu copilul ducesei Meghan de Sussex și al prințului Harry

Prima fotografie a primului copil al ducesei Meghan de Sussex și al prințului Harry, un băiețel care s-a născut luni dimineață, a fost publicată în prea britanică, potrivit Mediafax.

Ducii Meghan și Harry de Sussex au apărut în fața unui număr mic de jurnaliști adunați la St George’s Hall de la castelul Windsor.

Întrebat de jurnaliști cu cine seamănă copilul, Harry a spus că toată lumea spune că bebelușii se schimbă mult în primele două săptămâni de viață. „Practic, suntem martori ai felului în care are loc acest proces de schimbare în următoarea lună, dar felul în care arată se schimbă de la o zi la alta”.

„Are un temperament dulce, este cu adevărat calm”, a declarat ducesa Meghan de Sussex, potrivit CNN. La care prințul Harry a replicat glumind că nu știe cu cine seamănă în acest aspect.

„Este magic, este uimitor. Îi am alături pe doi dintre cei mai buni băieți din lume. Așa că sunt fericită”, a mai spus ducesa Meghan.

Cei doi au mai declarat că îl vor prezenta pe bebeluș reginei Elizabeth a II-a, care este străbunica acestuia, curând.

Foto. A apărut prima fotografie cu copilul ducesei Meghan de Sussex și al prințului Harry 1 Foto. A apărut prima fotografie cu copilul ducesei Meghan de Sussex și al prințului Harry 2

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.