PSD le suspendă copiilor săraci bursele sociale!
Ultima Ora Politic

Forța de muncă pleacă cu viteza ”sunetului” din țară. ”Din CAUZA LUI DRAGNEA  țara rămâne pustie”

Forța de muncă pleacă cu viteza ”sunetului” din țară. ”Din CAUZA LUI DRAGNEA  țara rămâne pustie”

Forța de muncă pleacă cu viteza ”sunetului” din țară, în timp ce liderul PSD crede că fără el România nu ar mai exista! Din CAUZA LUI și a celor din PSD&ALDE țara rămâne pustie!

”Situația României se agravează pe zi ce trece, iar dovada stă în statisticile îngrijorătoare care sunt date publicității. Potrivit unui raport al BNR aproape 20% dintre românii cu vârsta cuprinsă între 20 de ani şi 64 de ani, populaţia ţintă pe piaţa muncii, trăiesc în altă ţară din Uniunea Europeană, fiind cel mai ridicat procent dintre cele 28 de ţări membre. Din păcate, celor de la guvernare nu le pasă că țara noastră rămâne fără forță de muncă, ci sunt preocupați de luptele interne.

Liderul social democrat se plânge că este sabotat permanent, pentru că altfel în țara asta ar curge doar lapte și miere. Ce uită să ne spună este faptul că din cauza lor, din cauza măsurilor și deciziilor pe care le-au luat în ultimul timp tot mai mulți români și-au pierdut speranța că vor mai putea trăi în România, deci aleg să plece în afară.

Românii nu vor pierde nimic dacă cei PSD&ALDE vor pleca de la guvernare, ci vor avea numai de câștigat! Nu ne lăsăm îmbătați de vorbe goale, pentru că doar atât ne-au oferit Dragnea&company!

Pentru că avem o datorie față de români, față de cei care au plecat, dar vor să se întoarcă acasă, PNL şi-a stabilit ca principal obiectiv pentru actuala sesiune parlamentară demiterea Guvernului prin moţiune de cenzură. Vrem să readucem speranța în rândul cetățenilor, speranța că se poate trăi, munci și construi în România.” a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PNL Pavel Popescu.

Forța de muncă pleacă cu viteza ”sunetului” din țară. ”Din CAUZA LUI DRAGNEA  țara rămâne pustie” 1

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.