ALERTĂ! Adolescentă de 17 ani, răpită de pe o stradă din Borșa! Poliția cere ajutorul populației
ALERTĂ! Adolescentă de 17 ani, răpită de pe o stradă din Borșa! Poliția cere ajutorul populației
Ultima Ora Justiție

Focuri de armă la Galați. Polițiștii au tras după doi mtineri care cultivau canabis

Polițiștii gălățeni au tras mai multe focuri de armă pentru a prinde doi tineri care înființaseră o cultură de cannabis într-o pădure aflată la ieșirea din orașul Galați.

Polițiștii și procurorii DIICOTdin Galați au surprins în flagrant delict doi bărbați, de 28, respectiv 22 ani. Aceștia ar fi înființat, într-o lizieră de pădure situată la marginea municipiului Galați, o cultură de cannabis la începutul lunii iulie 2020.

Cultura se afla într-o zonă izolată şi greu accesibilă din apropierea orașului.

Deoarece bărbații nu s-au supus somaţiilor, polițiștii au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical. Ulterior, de la locuinţa uneia dintre cele două persoane depistate a fost ridicată o cantitate de aproximativ 30 de grame cannabis, semințe de cannabis și un cântar de mare precizie.

„În urma cercetărilor s-a reţinut faptul că, în cursul lunii iulie 2020, a fost înfiinţată, într-o liziera de pădure, o cultură de cannabis în care, la data de 14.09.2020, au fost găsite un număr de 14 astfel de plante, cantitatea de 30 grame de marijuana recoltată din cultura fiind deţinută la domiciliul unuia dintre autorii faptelor care a şi oferit, în mod repetat, spre consum astfel de substanțe către diferite persoane”, au anunțat reprezentanții DIICOT.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „trafic de droguri de risc”, în care sunt cercetați cei doi bărbați. Față de bărbatul de 28 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii