Focuri de armă la Cluj
Ultima Ora Social

Focuri de armă la Cluj. Un bărbat a fost reținut după ce a agresat polițiști

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a adresat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă unui agent de poliţie care a intervenit la un eveniment, acesta fiind nevoit să execute trei focuri de armă în plan vertical pentru aplanarea situaţiei. 

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, transmis AGERPRES, joi seara, în jurul orei 23,20, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au intervenit pe strada 1 Mai din localitate unde se reclama tulburarea ordinii şi liniştii publice. La faţa locului, poliţiştii au constatat că mai multe persoane se aflau în faţa unui local public şi ascultau muzică la intensitate foarte mare, fiind montată o boxă pe trotuar.

„Poliţiştii au întreprins activităţi pentru remedierea situaţiei, moment în care un bărbat, aflat în stare de ebrietate, a adresat unui agent de poliţie injurii şi cuvinte jignitoare. Totodată, acesta a refuzat să se legitimeze, a devenit agresiv şi a ameninţat cu acte de violenţă. Bărbatul a continuat să se manifeste agresiv, motiv pentru care poliţistul l-a somat să înceteze, însă bărbatul nu s-a conformat, fiind executate trei focuri de armă în plan vertical de către poliţist. Ulterior, bărbatul în vârstă de 41 de ani, din Câmpia Turzii, a fost imobilizat şi condus la sediul unităţii de poliţie”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, în urma uzului de armă nu au rezultat victime sau alte pagube materiale.

Cauza a fost preluată de unitatea de parchet, bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Vineri, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.