Capitala europeană București va rămâne fără apă caldă. Datoriile sunt uriașe
Firea, promisiune uriașă pentru bucureșteni. Vor avea căldură în această iarnă
Ultima Ora Politic Social

Firea, promisiune uriașă pentru bucureșteni. Vor avea căldură în această iarnă

 Primăria Capitalei anunță noi lucrări pentru înlocuirea conductelor RADET, iar primarul Gabriela Firea spune că furnizarea agentului termic nu va fi afectată de reparații, care se vor desfășura și în sezonul rece.

RADET anunţă că au început lucrările cu terți pentru înlocuirea de conducte, în zona străzii Danubiu din Sectorul 3 al Capitalei.

„În paralel cu aceste lucrări, se intervine deja în Sectorul 1, zona Aviației – Pipera- Nicolae Caramfil, în zona Dorobanți – Iancu de Hunedoara și în zona Domenii – Ion Mihalache, şi în Sectorul 4, în zona Unirii – str. Radu Vodă”, transmite Primăria Capitalei.

Totodată, primarul Gabriela Firea spune că furnizarea gentului termic nu va fi afectată de lucrările la RADET.

„Continuăm campania de modernizare și reabilitare a sistemului de termoficare, și, pentru accelerarea lucrărilor, pentru prima dată în ultimii 10 ani, RADET a încheiat un acord-cadru cu alte firme de profil, astfel încât operațiunile de primă urgență să poată fi efectuate cât mai rapid. Deși lucrările se vor desfășura pe toată perioada sezonului de încălzire, îi asigur pe bucureșteni că nu va fi afectată furnizarea agentului termic către clienții RADET”, a dclarat Gabriela Firea.

Primăria Capitaei mai transmite că în următoarea perioadă, vor mai demara lucrări în Sectorul 2 zona Pantelimon – strada Hățișului, în Sectorul 3, zona Sălăjan – strada Ștefan Constantin şi în zona Vitan – Bîrzești – strada Răcari, în Sectorul 4 zonele Piața Reșița şi Berceni – str. Turnu Măgurele, în Sectorul 5 în zona Cotroceni – str. Geniului și în Sectorul 6 vor fi deschise șantiere în zona Militari, pe străzile Apusului și Părăluțelor.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.