AVERTISMENTUl lui Cătălin Predoiu: Dragnea vrea să pape mulți bani, iar UE să se uite în altă parte
Ultima Ora Breaking News Justiție

Fără precedent în justiție. Ministrul Cătălin Predoiu a făcut anunțul. Dragnea este vizat

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a lansat joi un apel fără precedent și extrem de virulent cu privire la nivelul ridicat de infracționalitate din țară, anunțând că situația gravă impune măsuri urgente.

Cătălin Predoiu, ministrul Justiției, a făcut mai multe anunțuri extrem de importante într-o conferință de presă ținută joi dimineața, la minister.

„Cer ripostă fermă împotriva infractorilor. Ori câștigă infractorii, ori câștigă partea cinstită a societății”, este semnalul de alarmă lansat de noul ministru al Justiției.

„Vedem cum sunt proliferate faptele de violență. Infractorii dau dovada prin faptele lor că nu mai au respect față de lege. Copii și bătrâni au fost victime a unor fapte abominabile”, a declarat Predoiu.

Ministrul a anunțat că a atransmis o scrisoare procurorului general al României căruia îi cere ca procurorii din subordinea sa să riposteze ferm față de fenomenul infracțional violent din ultima perioadă din România.

 

„Nu este tolerată niciun fel de complicitate cu mediul infracțional.

Starea de provizorat și de interimat la vârful Ministerului public este una dintre cauzele creșterii gradului de infracționalitate, a precizat Predoiu, care a precizat că oficialii din minister au început să lucreze la procedurile de numiri la principalele parchete.

„Pe 2 decembrie va fi lansată procedura de selecție pentru funcțiile de șefi la DNA, DIICOT și Parchetul general”, a anunțat ministrul Justiției.

Predoiu a mai spus că va cere o anchetă asupra modului în care fostul lider al PSD a fost eliberat pentru o zi Penitenciarul Rahova acolo unde ispășește o pedeapsă de 3 ani și jumătate pentru fapte de corupție.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.