Familia Dragnea se reunește în formula lărgită
Ultima Ora Exclusiv

Familia Dragnea se reunește în formula lărgită, la nuntă: Irina trebuie să dea ochii cu Bombonica

  • Cu ocazia nunții lui Valentin, familia Dragnea se reunește în formula lărgită. Lângă mire se va afla mama sa, Bombonica, sora sa, Alexandra, tatăl, Liviu și logodnica tatălui, Irina Tănase. Adică, în mod implacabil, ”fosta” dă ochii cu ”actuala”.

Familia Dragnea se reunește în formula lărgită

Liviu Dragnea a fost căsătorit 28 de ani cu Bombonica Prodana. Împreună cu aceasta are doi copii: Valentin și Alexandra.

Din mai 2016, Dragnea este logodit cu Irina Alexandra Tănase, fosta lui secretară, care este cu 30 de ani mai tânără decât el.

În vârstă de 26 de ani Irina Alexandra Tănase are o legătură mai veche cu președintele PSD.

Tânăra a avut primul job la Asesoft, compania lui Sebastian Ghiță, fost membru al social-democraților.

În toamna lui 2013, tânăra se angaja la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea.

Conform jurnaliștilor de la Rise Project, ea își petrecea apoi sărbătorile de iarnă în Brazilia, alături de șeful ei. Dragnea era acea vreme căsătorit cu Bombonica, iar cei doi au ajuns separat în țara sud-americană. Irina a fost însoțită de Mugurel Gheorghiaș, un apropiat al liderului PSD.

Liviu Dragnea a divorțat în cele din urmă de Bombonica, în anul 2015, iar acest lucru a lăsat cale liberă relației lor. Mai mult decât atât, se pare că cei doi își vor uni curând destinele.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.