FABULOS. Șerban Nicolae dă asigurări. ”Corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift”
Serban Nicolae
Ultima Ora Politic

FABULOS. Șerban Nicolae dă asigurări. ”Corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift”

FABULOS. Șerban Nicolae dă asigurări. ”Corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift

Liderul senatorilor PSD Șerban Nicolae a declarat, joi, la dezbaterea moțiunii de cenzură, că aceasta este „o inepție”, adăugând, legat de problema recursului compensatoriu: „corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift”.

„Niciun om care se respectă pe sine nu poate să voteze această moţiune de cenzură. Pot să respect dreptul Opoziţiei de a încerca să răstoarne Guvernul, dar nu cu moţiuni scrise în asemenea hal, nu cu compuneri şcolare semianalfabete, cu cifrele scrise total aiurea.”, a declarat liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae.

Șerban Nicolae a punctat că recursul compensatoriu a fost inițiat de Guvernul Cioloș, iar „corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift.”

„O asemenea inepţie nu merită o replică. Niciodată nu aţi venit cu alternative, aţi venit cu formule pompieristice. Recursul compensatoriu, care a scos din puşcărie tâlhari, criminali, violatori, a fost iniţiat de Guvernul Ciolaş. Este o mare minciună, o mare fraudă acel Guvern. Întrebaţi-o pe (Raluca) Prună. Ca să ştiţi care este adevărul pentru că eraţi foarte revoltaţi ca nu cumva să scape corupţii. Corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift. Din păcate, infractorii pe care i-aţi eliberat, ăia violează”, a spus Nicolae.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.