Exploziv! Raport „nuclear” la Interne: Cât costă un post de conducere în MAI 1
Ultima Ora Justiție Politic

Exploziv! Raport „nuclear” la Interne: Cât costă un post de conducere în MAI

Se anunță un mare cutremur în Ministerul Afacerilor Interne! Un raport „nuclear” scoate la iveală cât a ajuns să coste un post de conducere în MAI. Suma este de-a dreptul fabuloasă.

Multe ”decapări” din ultima vreme, dar și atacurile raider dezlănțuite la adresa conducerilor structurilor ”incomode” ale Ministerului de Interne se pot explica odată cu ”detonarea” unui raport contrainformativ absolut incendiar intrat în posesia noastră, scrie Național.

Sursa citată dezvăluie că un post de conducere în MAI a ajuns să coste jumătate de milion de euro.

„În raport precizându-se cât se poate de clar că pentru împuternicirea de altfel atent ”monitorizată” în funcția de conducere a unei importante structuri ar fi fost alocat un buget de 500.000 de euro! Efort financiar despre care se susține că ar fi fost suportat de un grup de oameni de afaceri și lideri politici din regiunea geografică de unde provine și împuternicitul!”, scrie Național.

„Și dacă această sumă vi se pare una uriașă pentru un post care, cu toate sporurile legale aferente poate ”produce” un venit de cel mult 13.500 lei lunar, ei bine vă înșelați amarnic! Pentru că ”baremul” de jumătate de milion pentru respectiva împuternicire nu a făcut de fapt decât să ”strice prețul” de pe ”piața numirilor” în MAI! Ofițerii de intelligence sub acoperire implicați în această anchetă șocantă și fără precedent deținând indicii temeinice că s-ar fi ajuns la ”doar” 500.000 de euro în urma intervenției unui personaj a cărui influență este deja una uriașă la nivelul mai multor ministere controlate prin intermediari, printre care și Internele! Și mai șocant este însă că, deși raportul contrainformativ se află deja în faza unei documentări care permite înaintarea sa ”beneficiarului legal”, ofițerii care au lucrat la caz au refuzat să mai facă acest demers, temându-se ca astfel să nu sară ”din lac în puț”… Ceea ce și explică măsurile de securitate excepționale luate prin ”clonarea” și depozitarea controlată a respectivului raport în care apare inclusiv numele șefului Secției Parchetelor Militare de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, generalul maior magistrat Gheorghe Coșneanu! Și mai ales că ar fi fost monitorizate inclusiv două întâlniri solicitate de cel despre a cărui numire există suspiciuni că s-ar fi plătit nu mai puțin de 500.000 de euro și la care ar fi participat drept ”giranți” și alte nume grele din MAI!”, mai spune sursa citată.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.