Reuters, despre Fondul lui Dragnea: Acest gen de fonduri suferă, în general, din cauza corupției
Ultima Ora Politic

Explozie în PSD.Consecințele lui Dragnea. Tabere adverse chiar și în organizațiile județene

Explozie în PSD.Consecințele lui Dragnea. Tabere adverse chiar și în organizațiile județene

Primarul din Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, preşedinte executiv al PSD Mehedinţi, a declarat, vineri, că a venit la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului pentru a-l susţine pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, acuzându-l pe liderul organizaţiei, Aladin Georgescu, că „a fugit” şi nu a luat mandat de la întreaga filială în privinţa votului din şedinţă, scrie Agerpres.

„Noi am stabilit să avem dimineaţă un Comitet executiv judeţean în care preşedintele să primească un mandat pentru a vota astăzi. Domnul preşedinte (Aladin Georgescu – n.r) între timp a fugit, nu a vrut să facă niciun Comitet Executiv. Din câte am înţeles, în acest moment, vrea să se abţină, nu votează nici cu unul, nici cu celălalt. Noi suntem aici să-l sprijinim pe domnul Dragnea. Echipa de la Mehedinţi, primarii, suntem pentru continuitate, pentru continuarea programului de guvernare şi vrem ca toate lucrurile să fie bune. Nu vrem niciun fel de ruptură, să continuăm până în 2020 ca până acum, cu Liviu Dragnea”, a declarat Marius Screciu.

Screciu a susţinut că preşedintele filialei era din „tabăra Stănescu”, dar acum „s-a sucit”.
„Dânsul a ales un alt drum, era normal să facă un Comitet executiv. Am stabilit ca dimineaţă să facem un Comitet Executiv Judeţean să votăm, şi-a închis telefoanele şi a plecat, din câte am înţeles a fugit. Am vorbit cu el şi a zis că aşa a hotărât el. Din ce ştiam noi, el era în tabăra Stănescu, acum, văzând cum stau lucrurile, s-a sucit şi este undeva între scaune”, a explicat Screciu.

Şi deputatul PSD de Caraş Severin Luminiţa Jivan a declarat că, deşi Comitetul Executiv Judeţean al PSD Caraş Severin a decis să fie împotriva preşedintelui PSD Liviu Dragnea, ea şi o parte din primari îl susţin pe Dragnea.

„În momentul de faţă s-a făcut un Comitet Executiv Judeţean, însă noi şi sunt aici cu o parte din primari, am venit să-l susţinem pe preşedintele Liviu Dragnea, deoarece nu suntem de acord cu decizia Comitetului care s-a dat prin vot, aceea de a nu-l susţine. Împreună cu 25 de primari ai judeţului, patru preşedinţi de organizaţii îl susţinem, deoarece este un preşedinte care a dus PSD la un scor extraordinar. În momentul de faţă mi se pare absurd să schimbăm un preşedinte care este performant”, a spus Jivan.

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) al Partidului Social Democrat a început vineri la Palatul Parlamentului.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii