Explodează bomba în justiție. Dezvăluire despre omul Vioricăi Dăncilă! Dana Gîrbovan lansează știri false. Dorneanu este terminat 3
Ultima Ora #ANA BIRCHALL #CURTEA CONSTITUTIONALA #DNA Justiție

Explodează bomba în justiție. Dezvăluire despre omul Vioricăi Dăncilă! Dana Gîrbovan lansează știri false. Dorneanu este terminat

Judecătoarea Dana Gîrbovan a fost propusă de către Viorica Dăncilă pentru a prelua portofoliul de ministru al justiției după ce Tudorel Toader a fost demis.

Dana Gîrbovan  fost respinsă de către președintele Klaus Iohannis pentru postul de șef al justiției.

Fostul ministru al justiției, Ana Birchall o atacă dur pe judecătoarea de la Curtea de Apel Cluj, aceasta spunând că, magistratul lansează știri false.

Mai mult, Birchall îi cere acesteia să spună câți membrii are Uniunea Judecătorilor din România, al cărei președinte este Gîrbovan.

”Mda!? Din păcate nu este prima dată când se laseaza, manipulativ, un fake news! Într-un astfel de context, nu pot să nu mă întreb care este motivul pentru care doamna judecător refuză să spună public câți membri are în realitate Uniunea Judecătorilor din România că să știe și românii în numele cui vorbește!

Explodează bomba în justiție. Dezvăluire despre omul Vioricăi Dăncilă! Dana Gîrbovan lansează știri false. Dorneanu este terminat 4

Că să nu mai discut cât de moral a fost jocul cu ‘uite demisia, nu-i demisia’, când doamna s-a aflat în cărți pentru funcția de ministru al Justiției… sau cererea de reprimire în profesie soluționată rapid și favorabil cu ajutorul și sprijinul doamnei Savonea… că totuși cum să se lipsească doamna judecător de pensia de magistrat, nu-i așa!?P.S. Rămân la părerea mea că domnul Valer Dorneanu nu mai are ce caută în fruntea CCR!”, scrie Birchall.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.