Liviu Dragnea
Exclusiv Politic

VIDEO | Întâlnire de urgență a lui Liviu Dragnea cu Ambasadorul SUA Hans Klemm

La această ora în biroul lui Liviu Dragnea de la Parlament se află ambasadorul SUA Hans Klemm.

Liviu Dragnea este însoțit la întâlnire de ministrul Ana Birchal.

Întâlnirea vine în contextului scandalului uriaş din justiţie pornit după difuzarea înregistrărilor cu procurori de la DNA Prahova şi cu două zile înainte de anunţul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, privind decizia de revocarea sau nu a Laurei Codruţa Kovesi din fruntea DNA.

Întâlnirea a început în jurul orei 11.00 şi are loc în biroul lui Liviu Dragnea din Camera Deputaţilor. La discuţii participă şi vicepremierul pentru parteneriate strategice Ana Birchall, potrivit NEWS.RO.

Ultima întâlnire a ambasadorului SUA, Hans Klemm, cu liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut loc în 13 noiembrie 2017, după ce Dragnea a fost audiat la DNA în dosarul Tel Drum.

În urmă cu o săptămână, ambasadorul SUA, Hans Klemm, s-a întâlnit cu premierul Viorica Dăncilă.

Ambasada SUA a transmis atunci că oficialul american şi Viorica Dăncilă au abordat şi subiectul justiţiei, însă premierul a negat acest lucru.

„Am avut o discuţie punctuală pentru a apăra interesele României şi ceea ce cred că este benefic pentru România. A fost o întâlnire foarte bună cu domnul ambasador. I-am explicat lucrurile pe care noi le vrem pentru România. Mi-a răspuns la fiecare punct pe care l-am adus în atenţia sa, legat şi de aderarea noastră la OCDE, şi de ridicarea vizelor, şi de investitorii americani  pe care îi aşteptăm şi îi încurajăm să vină în România. Despre legile justiţiei nu am discutat. A fost a abordare foarte scurtă despre justiţie – au apărut atunci în spaţiul public acele înregistrări, m-a întrebat ce părere am, i-am spus că sunt îngrijorată că am văzut că într-una dintre aceste emisiuni se vorbea despre dosar făcut unui premier. Eu sunt premier şi mă gândesc dacă este real. Nu ştiu dacă este, dar dacă este real acest lucru mi se poate întâmpla şi mie”, a declarat premierul la Antena 3.

 

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii