Bombă. Ponta anunță cine se va bate cu Iohannis pentru Cotroceni. Avem numele candidatului. FOTO
Exclusiv Breaking News Politic Ultima Ora

Bombă. Ponta anunță cine se va bate cu Iohannis pentru Cotroceni. Avem numele candidatului. FOTO

Liderul Pro România Victor Ponta a făcut un apel la foștii săi colegi din PSD să susțină candidatul noului său partid pentru funcția de președinte al României.

”Mă bucur să văd că în interiorul PSD au rămas oameni realiști – cu picioarele pe pământ și care înțeleg situația politică / nu cred că discuțiile despre un “independent” care să fie aruncat candidat PSD la Prezidențiale că și “carne de tun” fac bine ci dimpotrivă – arată panică și neseriozitate!

ProRomania are o soluție serioasă de candidat : o personalitate de centru stânga, fără nicio problema juridică sau de integritate, apreciată profesional pe plan național și international, cu care actualii lideri PSD au lucrat și față de care și-au arătat mereu admirația și respectul!

În condițiile în care partidele de dreapta PNL și USR vor avea doi candidați foarte puternici – fac o oferta onestă către PSD și alegătorii săi, pentru toți cei care se consideră progresiști și social democrați , de a susține candidatul ProRomania pentru funcția de Președinte al României! Doar așa putem să avem un candidat de centru stânga în turul al doilea al Algerilor din Noiembrie!

Rațiunea și binele României trebuie puse înaintea orgoliilor și intereselor personale sau de partid / să fim toți ProRomania!!!”, a spus Ponta.

NewsTeam.ro a aflat că fostul ministru al educației Sorin Câmpeanu va fi candidatul Pro România la cea mai înaltă funcție în stat.

Ultima oră. Ponta a mai luat un fost premier de la PSD

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.