Transilvania cere lămuriri de la Dragnea: CExN PSD pentru „a clarifica eventualele nemulțumiri”
Ultima Ora Exclusiv Politic

EXCLUSIV. SÂMBĂTA MORȚILOR-ZIUA ÎN CARE DRAGNEA VA CERE VOTUL MEMBRILOR PSD

EXCLUSIV. SÂMBĂTA MORȚILOR-ZIUA ÎN CARE DRAGNEA VA CERE VOTUL MEMBRILOR PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunțat că va cere reconfirmarea în funcția de președinte al PSD în cadrul unui Congres extraordinar ce va avea loc în luma martie a acestuia an,dar nu a specificat exact data la care va își va depune mandatul de lider la dispoziția membrilor partidului pe care-l conduce.

”Voi propune convocarea unui Congres al PSD. Asistăm de o perioadă de timp la dezbateri aprinse în domeniile economic, sănătate, educație, justiție, iar PSD trebuie să aibă o poziție bine definită. Vreau să redefinim și să relansăm programul de guvernare. Vreau să eliberăm societatea românească de presiunile pe care le pun grupurile nedemocratice și ilegitime asupra instituțiilor democratice. Vreau să ne implicăm serios în democratizarea societății românești și de a pune instituțiile de forță strict în matca lor constituțională. Vreau să angajăm PSD în cel mai ambițios program pe termen lung din istoria Românei. Vom organiza în martie un congres. Voi cere, categoric, și un vot pentru reconfirmarea mea ca președinte al PSD.”, spunea Liviu Dragnea.

Coincidență sau nu Congresul extraordinar al social-democraților va avea loc în Sâmbăta morților, pe data de 10 martie, la sala Palatului.

citește și : SCRISOARE DEVASTATOARE PENTRU VIORICA DĂNCILĂ. ” Un demnitar ar trebui să-i privească şi respecte pe toţi cetăţenii ţării în mod egal”

”Am contractat sala, am dat avansul vineri 16 februarie. Pe data de 9 martie o să avem repetiția generală ca să zic așa, iar,sâmbătă pe 10 e Congresul”,au declarat pentru newsteam.ro, surse din PSD.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.