Mihai Tudose îl umilește pe Dragnea: A distrus ţara, PSD nu atinge 25%!
Ultima Ora Exclusiv Politic

EXCLUSIV. S-au calmat spiritele în PSD. Tudose rămâne la Guvern, Dragnea la partid

S-au calmat spiritele în PSD. Tudose rămâne la Guvern, Dragnea la partid

Contrar tuturor supozițiilor făcute în ultima vreme cum că în PSD ar fi război mare bîntre liderul partidului Liviu Dragnea și premierul Tudose din pricina ministrului de interne Carmen Dan, surse din partid spun că lucrurile sunt foarte clare.

Concret, luni la ora 16.00 când se vor întâlni șefii PSD, toți vor cădea de acord că nu își pot permite o revocare premierului Tudose din fruntea Guvernului întrucât nu au asigurată majoritatea parlamentară pentru a trece un nou Guvern PSD și chiar mai mult liderii partidului știu că președintele Iohannis va desemna de această dată premierul pe care-l dorește,dacă cumva s-ar întâmpla să pice Guvernul.
” Nu mai nicio problemă în partid. Știm toți că trebuie să guvernăm, iar dacă ne încăpățînâm cu orgoliile nu e deloc bine. Nu avem siguranța trecerii unui nou Guvern al nostru. Dar ce e mai rău că știm sigur că Iohannis nu ne mai pune omul nostru.

În acest caz sigur vor exista trădători, întrucât nimeni nu vrea să meargă acasă după doar doi ani de senator sau deputat. A fost un mic foc de paie,dar cine trebuia să-l stingă a făcut-o. Mâine la întâlnire o să vedeți că se va ieși cu un mesaj colectiv. Dragnea va fi lângă Tudose la declarații. Se poate să facem o remaniere, dar nu de premier”,ne-au declarat surse din PSD.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.