Tomac face SUPER-SCANDAL: Românilor din Ungaria LI SE INTERZICE orice manifestare legată de CENTENAR
Ultima Ora Politic

Eugen Tomac vrea ca opoziţia ,,să-şi dea mâna împotriva PSD”

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat, marţi, în contextul discuţiilor lansate de PNL despre moţiunea de cenzură, că partidele de Opoziţie din România trebuie „să-şi dea mâna împotriva PSD”, despre care spune că a devenit periculos pentru societatea românească.

„Până la ora actuală, partidele din Opoziţie au dat dovada de puţină imaginaţie în ceea ce priveşte lupta cu PSD. Fiecare vrea să fie mai vocal şi mai agresiv în atacurile la PSD, dar singura soluţie pe termen mediu şi lung este ca partidele de Opoziţie să-şi dea mâna împotriva PSD-ului. Altă soluţie nu există pentru a înlătura acest mamut politic care devine deja periculos pentru toată societatea românească”, a declarat Eugen Tomac la postul de radio RFI, potrivt agerpres.

Liderul PMP a spus că partidul său va susţine moţiunea de cenzură a PNL, dar a subliniat că această moţiune trebuie să fie un act foarte bine gândit, nu doar un exerciţiu de imagine.

„Ca partid de Opoziţie, totdeauna am susţinut orice moţiune de cenzură, însă am vrea ca actul pe care-l va propune PNL-ul să fie bine gândit şi analizat din punct de vedere al demersului pe care urmează să-l facă, pentru că dacă vom avea doar un exerciţiu de imagine şi nicidecum nu vom reuşi să strângem semnăturile necesare şi voturile în mod special, pentru a da jos Guvernul Dăncilă, un Guvern mai slab de atât nu putea exista şi nici nu a avut vreodată România, motiv pentru care sperăm ca cei de la PNL să analizeze cu multă luciditate şi maturitate acest demers, pentru că dacă rămâne doar un exerciţiu de imagine, este regretabil şi acest lucru va arăta o neputinţă condamnabilă a Opoziţiei”, a mai spus Eugen Tomac.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.