Elicopterul guvernanților PSD a a vut probleme mari la aterizare
Ultima Ora Politic Social

Elicopterul guvernanților PSD a a vut probleme mari la aterizare în Gorj

Elicopterul guvernanților a avut probleme la aterizare în județul Gorj. În elicopter se aflau membrii ai guvernului printre care premierul Viorica Dăncilă și ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici. Miniștrii cabinetului Dăncilă se află în campanie în județul Gorj și au avut niște probleme serioase din cauza unor animale care se aflau acolo și s-au speriat din cauza zgomotelor produse de aparatul de zbor.

Elicopterul a fost nevoit să survoleze zona minute în șir, iar membrii cabinetului au tras o sperietură zdravănă, informează Antena 3. Conform postului de televiziune, elicopterul nu a putut ateriza pe un teren dintr-o localitate gorjeană din cauza animalelor care alergau speriate, fapt pentru care pilotul a fost nevoit să facă alte manevre.

Din fericire, nu s-a întâmplat nimic grav, iar elicopterul a reușit să aterizeze în siguranță duminică după-amiază. În interior se afla, printre alți oficiali, și baronul PSD Nicolae Bădălău, unul dintre cei mai importanți oameni din Guvern, cel care deține portofoliul Economiei. Dăncilă și colegii ei efectuau o vizită guvernamentală în Gorj.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.