FOTO. El este medicul erou de la Piatra-Neamț! Are arsuri grave. Va fi transportat în Belgia 3
Social Ultima Ora

FOTO. El este medicul erou de la Piatra-Neamț! Are arsuri grave. Va fi transportat în Belgia

Ludovic Orban a anunţat, că medicul rănit în incendiul de la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ, a fost adus la Bucureşti, unde urmează să fie pregătit, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, pentru a fi transportat la o unitate medicală din Belgia.

„Avionul militar pus la dispoziţie de MApN a aterizat în Bucureşti cu domnul doctor, care va fi dus la Spitalul Floreasca şi va fi pregătit pentru transferul către Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia.

Putem, în cursul acestei dimineţi, după ora 7, să asigurăm transportul, tot cu o aeronavă militară pusă la dispoziţie de MApN a medicului erou.

Îi doresc sănătate, să aibă putere şi mă rog să reuşească să treacă de acest moment de cumpănă”, a declarat Orban, la finalul şedinţei de urgenţă pe care a avut-o, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, în urma tragediei de la Piatra Neamţ.

FOTO. El este medicul erou de la Piatra-Neamț! Are arsuri grave. Va fi transportat în Belgia 4

Medicul Ioan Cătălin Denciu, care era de gardă sâmbătă seară la Spitalul Județean Neamț când a izbucnit incendiul, a fost grav rănit încercând să scoată din flăcări pacienții internați la secția ATI.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.