E haos la Caracal. Pasează de la unul la altul: conducerea poliției este schimbată din nou 1
Ultima Ora Justiție Social

E haos la Caracal. Pasează de la unul la altul: conducerea poliției este schimbată din nou

Conducerea Poliţiei Caracal s-a schimbat din nou începând de azi. Aceasta este a treia schimbare de conducere în fruntea Poliţiei Caracal în doar câteva luni, după ancheta începută în cazul Alexandrei Măceşanu.

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, conducerea Poliţiei Caracal a fost schimbată marţi, după ce comisarul şef Costel Ghimiş, care ocupa funcţia de şef, a cerut ieşirea la pensie începând cu 1 octombrie.

A fost schimbat şi adjunctul, care a renunţat la funcţie deşi era împuternicit pentru şase luni, începând cu luna august.

„Începând de astăzi la conducerea Poliţiei Caracal a fost împuternicit şef Codruţ Florescu, iar pentru funcţia de adjunct Ionuţ Damian Mârzacu. Noii şefi provin de la alte secţii de poliţie din judeţul Olt. Ambii au fost numiţi cu mandat de împuternicire pe o perioadă de maxim şase luni. Ocupantul postului de şef al Poliţiei Caracal, Costel Ghimiş, a solicitat pensionarea începând cu 1 octombrie, iar adjunctul Daniel Ţucma a revenit ca şef al Postului de Poliţie Deveselu”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristi Grigorescu.

Comisarul şef Costel Ghimiş fusese împuternicit să ocupe funcţia de şef al Poliţiei Caracal pe 5 august, după demiterea lui Nicolae Mirea, care ocupa funcţia de şef al Poliţiei Caracal atunci când Alexandra a cerut ajutorul poliţiștilor.

Comisarul şef Nicolae Mirea a ieşit la pensie.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.