După egalul cu Gruia, CFR Cluj continuă lupta. ”Credem în miracole” 3
Ultima Ora Sport

După egalul cu Gruia, CFR Cluj continuă lupta. ”Credem în miracole”

După 1-1 din Gruia, Andrei Burcă, fundașul de fier al campioanei CFR Cluj, este optimist înaintea returului de diseară cu Celtic

„Credem în miracole!”

CFR Cluj este la doar un meci distanță de play-off-ul Ligii Campionilor, și implicit grupele Ligii Europa  După ce au remizat cu Celtic în manșa din Ardeal, în turul trei preliminar, scor 1-1, fotbaliștii lui Dan Petrescu sunt încrezători că pot face o figură frumoasă diseară, de la ora 21.45, pe Celtic Park.

” Ne dorim să auzim imnul Ligii Campionilor, trebuie să facem un meci mare, să ne ajute Dumnezeu și să avem noroc. Ar fi un miracol să eliminăm Celtic, dar noi credem în miracole. Vom evolua cu încredere și determinare, am făcut un meci bun în tur și trebuie să menținem același ritm pentru că vrem să ne calificăm” – Andrei Burcă, fotbalist CFR Cluj.

După egalul cu Gruia, CFR Cluj continuă lupta. ”Credem în miracole” 4

În vestiarul campioanei optimismul este cuvântul de ordine, însă toți jucătorii ceferiști sunt conștienți de forța scoțienilor.

„Știam la ce să ne așteptăm și în tur, Mister a pregătit meciul perfect, păcat că nu am reușit să câștigăm, dar acum, în retur, avem șansa noastră. E optimism în vestiar, trebuie să ne dăm viața pe teren,  este șansa noastră, ne dorim să rămânem în Liga Campionilor. Celtic este o echipă de mare valoare, cu palmares și istorie incredibilă, jucători buni, majoritatea ofertați de echipe din Premier League, am simțit pe pielea noastră ce forța au” – Andrei Burcă, fotbalist CFR Cluj.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.