Cum se circulă duminică în România. 9 drumuri naționale închise
Cum se circulă duminică în România. 9 drumuri naționale închise
Ultima Ora Politic

DRUMURILE României BLOCATE. ”Șeful CNAIR trebuie demis de urgență!”

DRUMURILE României BLOCATE. ”Șeful CNAIR trebuie demis de urgență!”

”Mii de români sunt blocați pe drumurile naționale ale României și pe autostrăzi, atâtea câte sunt, din cauza incompetenței și a lipsei de responsabilitate de care dă dovadă șeful CNAIR, Narcis Neaga.

Deszăpezirea practic nu există, iar utilajele de intervenție nu există în realitate decât în planurile de intervenție. Din lipsa materialului antiderapant, camioanele au rămas blocate pe majoritatea drumurilor naționale, iar mii de șoferi își blestemă zilele pentru că au îndrăznit să plece pe drumurile lui Neaga!

Am adresat o interpelare șefului CNAIR în legătură cu veniturile de natură salarială, inclusiv bonificații, pentru el și conducerea CNAIR, pentru că înțeleg că această incompetență crasă este bine plătită și asezonată cu prime. În dispreț total față de Parlament și opinia publică, Neaga susține însă că leafa baronilor din companie nu este de… interes public, asta deși este plătit din bani publici. Practic, Neaga și acoliții lui și-au secretizat salariile și primele barosane, în timp ce drumurile administrate de CNAIR sunt blocate!

Disprețul PSDragnea și a slugilor lui la adresa românilor este fără margini! În timp ce șoferii rămân blocați ore întregi în trafic, Neaga și ai lui își umplu buzunarele cu bani, însă nu știm cu cât pentru ca e “confidențial”, după cum spune acest gropar al autostrăzilor din România.

PNL solicită demisia sau demiterea de urgență a șefului CNAIR pentru incompetența și refuzul de a face publice veniturile de natură salarială, conform prevederilor legale!” a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PNL Florin Roman.

DRUMURILE României BLOCATE. ”Șeful CNAIR trebuie demis de urgență!” 1

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.