Dramă la Clubul Sportiv Orșova. Un canotor de 14 ani a murit electocutat
Dramă la Clubul Sportiv Orșova. Un canotor de 14 ani a murit electocutat
Sport Ultima Ora

VIDEO. Dramă la Clubul Sportiv Orșova. Un canotor de 14 ani a murit electocutat

Un sportiv minor în vârstă de 14 ani de la Clubul Național de Canotaj din Orșova, a murit electrocutat la un panou electric.

Minorul decedat era din Botoșani. Din primele informații copiii se jucau de-a v-ati ascunselea. Sportivul decedat se ascunse în camera tehnică a unității,s-a urcat pe un panou electric și a fost electrocutat, scrie orsova24.ro.

”La data de 11 iunie a.c., ora 17.20, Poliția municipiului Orșova a fost sesizată cu privire la faptul că la complexul sportiv din municipiu, o persoană s-ar fi electrocutat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii orșoveni care, din primele verificări efectuate, au stabilit că un minor de 14 ani ani, în timp ce se juca împreună cu alți colegi din cadrul complexului, acesta s-ar fi ascuns în camera tehnică a unității, pe un panou electric, fiind găsit decedat.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neglijență în serviciu”, anunță Poliția Orșova.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.