Șoc pentru Dragnea. A fost huiduit la Congresul Socialiștilor de la Madrid. ”Afară cu corupții. Nu vrem corupți în PES și S@D”. VIDEO
Ultima Ora Politic

Dragnea e ÎN CORZI. Unul dintre apropiații săi ÎI DĂ LOVITURA

Dragnea e ÎN CORZI. Unul dintre apropiații săi ÎI DĂ LOVITURA

Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui, a declarat luni, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că nu va vota pentru nicio excludere din partid. Întrebat despre „episodul valiza”, Buzatu a răspuns că nu ştie despre ce este vorba.

”Nu voi vota pentru nicio excludere”, a afirmat Buzatu.

cum va fi suspendat președintele Iohannis

Întrebat cum vede faptul că alţii vor excluderea lui Adrian Ţuţuianu de exemplu, liderul PSD Vaslui a răspuns: „Mi se pare că unii dintre noi nu au ce face”.

Întrebat de jurnalişti ce părere are despre „episodul valiza”, Dumitru Buzatu a replicat: „Aveţi vreo valiză, ceva? Nu ştiu despre ce e vorba”.

Înainte de a intra în sala de la Parlament unde se desfășoară ședința CEx PSD, Liviu Dragnea a spus că este posibil să existe astăzi excluderi din partid. „Va fi o şedinţă din păcate neplăcută, dar necesară”, a spus Dragnea. Întrebat dacă va face propuneri de excluderi din partid, el a răspuns: „O să propunem mai mulţi, ca să închidem toată această perioadă în care unii colegi au uneltit, negociat pentru ca Guvernul PSD să pice”.

Vicepreşedintele Adrian Ţuţuianu şi secretarul general Marian Neacşu ar putea fi excluşi.

Potrivit unor informații Digi24 de ultimă oră, după excluderile din partid urmează remanierile. Mai exact, vicepremierul Paul Stănescu ar urma să fie schimbat vineri din Guvern.

Pe de altă parte, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu va fi sancționată, potrivit surselor Digi24.

Și liderul PSD sector 3, Robert Negoiță, a declarat că nu va vota pentru nicio excludere din partid.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.