Dosar penal pentru Gino Iorgulescu, după accidentul în care a murit un om 1
Dosar penal pentru fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, după accidentul în care a murit un om
Ultima Ora Social Sport

Dosar penal pentru Gino Iorgulescu, după accidentul în care a murit un om

Un dosar penal în rem pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă a fost deschis în cazul accidentului în care a fost implicat Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Conform acelorași surse, lui Mario Iorgulescu i-a fost reținut permisul de conducere.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Reamintim că accidentul s-a petrecut în urmă nerespectării regimului legal de viteză și pătrunderea acestuia pe contrasens”, a informat Brigada Rutieră București.

Mario Iorgulescu este internat la Spitalul Elias. Conform reprezentanților unității medicale, acesta nu a depășit zona riscului vital și continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă, evoluția fiind „lent favorabilă”.

Accidentul a avut loc duminică pe șoseaua Chitilei și a fost soldat cu un mort.

„În jurul orei 03:00, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 24 de ani care se deplasa pe șoseaua Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanța a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 24 de ani.

În urmă impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afară părții carosabile, iar primul dintre ele a luat foc la motor. Din accident a rezultat decesul conducătorului aflat în al doilea autoturism, după manevre de resuscitare, și rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice”, informa Brigada Rutieră.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.