Donald Trump oferă un milion de dolari pentru capul fiului lui Ben Laden, Hamza
Ultima Ora Externe

Donald Trump oferă un milion de dolari pentru capul fiului lui Ben Laden, Hamza

Hamza Bin Laden, despre care se crede că are în jur de 30 de ani, a fost desemnat oficial de SUA ca fiind terorist acum doi ani. Departamentul de Stat susţine că el s-a căsătorit cu fiica lui Mohammed Atta, cel care a deturnat unul dintre cele patru avioane comerciale folosite în atacurile de la 11 septembrie 2001, el intrând cu avionul în unul dintre turnurile World Trade Center în New York.

Statele Unite oferă o recompensă de până la un milion de dolari pentru informaţii cu privire la unul dintre fiii fostului lider Al-Qaeda, Osama Bin Laden, scrie BBC.

Hamza Bin Laden este pe cale de a deveni liderul grupării teroriste, conform oficialilor americani, care suspectează că el se află în apropierea graniţei dintre Afganistan şi Pakistan.

În ultimii ani, el a publicat clipuri audio şi videoclipuri în care le cere susţinătorilor săi să atace SUA şi aliaţii săi ca răzbunare pentru uciderea tatălui său.

 

 

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii