Video. O celebră actriță de telenovele a pierdut lupta cu cancerul. Avea doar 54 de ani
Dramă în politică. Fiul unui politician condamnat la închisoare, s-a sinucis
Ultima Ora Politic

Doliu în Parlament. A murit un lider politic al PNȚCD

Prim-Vicepreședintele PNȚCD, Nick Teodoreanu, a încetat din viață zilele trecute. Anunțul a fost făcut de apropiații acestuia pe rețelele de socialirezare.

Nick Teodoreanu s-a născut în 10 martie 1966 și era nepotul lui Pastorel Teodoreanu. El a studiat Teologie Pastorală Ortodoxă, Drept și  Științe Politice la Universitatea din București.

„NICK TEODOREANU, un OM deosebit care mi-a fost prieten de suflet și frate întru Hristos a trecut la Ceruri. Îmi este foarte greu să vorbesc despre Nick la trecut, mi-l voi aminti mereu vesel, optimist, calm și cu credință în Dumnezeu. Îmi vor rămâne în inimă și în minte sfaturile înțelepte pe care mi le-a dat. „Nu lăsați oricum-ul vieții să vă trăiască. Trăiți voi, dar nu oricum.” NICK TEODOREANU. DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE ALĂTURI DE DREPȚII SĂI! SINCERE CONDOLEANȚE FAMILIEI ÎNDOLIATE!”, a scris Cosmin Drăgan pe Facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii