Document Bombă. Dăncilă și Teodorovici intră la Pușcărie. Au fost prinși
Bombă în PSD. Dăncilă calcă peste decizia lui Teodorovici. Ce se va întâmpla cu impozitarea bacșișului
Ultima Ora Breaking News Economic Justiție Politic Prezidențiale 2019

Document Bombă. Dăncilă și Teodorovici intră la Pușcărie. Au fost prinși

Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici sunt acuzați de senatorul ONL Florin Cîțu că au falsificat documente privind Bugetul româniei.

Acesta publică un document oficial al Comisie Europene prin care se arată că Dăncilă și Teodorovici au trimis date ireale la Bruxelles.

”I-AM PRINS!

Comisia Europeană CONFIRMĂ- execuția bugetară pentru 2018 MĂSLUITĂ!

În momentul în care Valcov și Теодорович au anunțat deficitul bugetar cu o luna înainte am spus că execuția pentru 2018 o să fie falsificată.

V-am spus atunci că am fost sunat din MFP și mi s-a spus că urmează să masluiasca datele.

Imediat am cerut COMISIE DE ANCHETĂ PARLAMENTARĂ pentru execuția bugetară pe anul 2018. PSD+ALDE nici nu au vrut să audă.

Ei știu cel mai bine că merg direct la pușcărie. Exact ca în Grecia .

CE vine cu prima DOVADĂ că datele au fost „aranjate” în așa fel încât deficitul, atât ESA cât și CASH, să nu depășească 3%.- au transferat venituri din 2019 în 2018 pentru a re reduce deficitul în bugetar în 2018.

Având în vedere aceste informații noi CER URGENT COMISIE PARLAMENTARĂ DE ANCHETĂ a execuției bugetare pentru 2018. Așa cum au făcut comisie de anchetă pentru alegerile pe care le-au organizat și le-au pierdut așa pot să facă și pentru execuția bugetară dacă nu au nimic de ascuns.

Теодорович, aceste informații rămân. Știi foarte bine că în Grecia cei care au măsluit datele oficiale sunt în pușcărie.

Același lucru trebuie să-l știe și angajații din MFP care au ajutat la măsluirea execuției bugetare. TOȚI sunt VINOVAT și vor plăti”, spune Cîțu.

Document Bombă. Dăncilă și Teodorovici intră la Pușcărie. Au fost prinși 3

Bombă. A apărut documentul. De ce sunt taxați românii ”cu 5 ani în urmă”

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii