Bombă în Cazul Caracal. Iubitul adolescentei face dezvăluirea de senzație. Alexandra Trăiește
Alertă. Alexandra Măceșanu trăiește. Declarații de ultim moment
Ultima Ora Social

DIICOT, solicitare de ultim moment pentru părinții Alexandrei. Aceștia au refuzat

Urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, Biroul de Informare şi Relaţii Publice aduce la cunoştinţă următoarele:

La data de 02.09.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală au dispus, prin ordonanţă, predarea de către familia victimei M.A.M. a cărţii de identitate aparţinând minorei, în acest sens fiind delegaţi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova.

Persoanele menţionate mai sus împreună cu un reprezentant al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Zonal Craiova – s-au deplasat la domiciliul părinţilor victimei minore, au adus la cunoştinţă acestora ordonanţa dispusă in cauză, precum şi concluziile raportului de expertiză genetică.

Familia victimei a refuzat să predea cartea de identitate aparţinând victimei minore, motivând faptul că solicită să consulte conţinutul concluziilor respectivului raport.

În acest sens s-a încheiat un proces verbal în care a fost consemnată poziţia părinţilor, iar în urma consultării ofiţerilor de poliţie judiciară cu procurorii de caz, s-a dispus citarea părinţilor victimei minore la sediul DIICOT – Structura centrală pentru a li se pune la dispoziţie concluziile documentului.

Citaţia a fost emisă, părinţii victimei minore luând la cunoştinţă şi semnând în nume personal, conform curentul.info

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.