DEZVĂLUIRE! Ministrul de interne, Lucian Bode, spune cine sunt protestatarii care s-au ales cu dosare penale după incidentele de ”Mitingul anti-mască!” 5
Exclusiv Social Ultima Ora

DEZVĂLUIRE! Ministrul de interne, Lucian Bode, spune cine sunt protestatarii care s-au ales cu dosare penale după incidentele de ”Mitingul anti-mască!”

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, afirmă că printre cei reţinuţi în urma violenţelor de la protestele faţă de restricţiile impuse în contextul pandemiei se numără minori, membri ai unor galerii care se află evidenţele poliţiei ca fiind violenţi sau şi oameni cercetaţi în alte cauze penale.

Lucian Bode a precizat că după incidentele de luni noapte de la Bucureşti, 193 de persoane au fost duse la secţiile de poliţie şi au fost aplicate 222 de amenzi contravenţionale în valoare de 260.000 de lei,a spus ministrul la B1tv.ro.

„Ce e foarte interesant, o parte dintre aceştia sunt minori.

O parte dintre cei la care făceam referire sunt în evidenţe suporteri cu manifestări violente, în evidenţele Poliţiei.

Câteva zeci dintre aceştia sunt cu antecedente penale, câteva zeci sunt cu menţiuni ca făptuitor în alte dosare penale aflate în lucru şi nu întâmplător în dimineaţa zilei de 3 aprilie am efectuat 24 de percheziţii în municipiul Bucureşti, Giurgiu, Prahova şi Ilfov în urma cărora 22 de persoane au fost aduse la audieri”, a declarat Lucian Bode duminică seară, .

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii