ALERTĂ! Primarul Piedone trebuie pus în arest la domiciliu! Angajări ilegale! Ecologiștii atacă! DOVEZI 23
Exclusiv Justiție Ultima Ora

ALERTĂ! Primarul Piedone trebuie pus în arest la domiciliu! Angajări ilegale! Ecologiștii atacă! DOVEZI

Ilie Mario Rafael, Președintele Partidului Ecologist Român – Filiala Sector 5, declară că va continua lupta împotriva Primarului Sector 5 Piedone – Păcală și va organiza în fața Curții de Apel București PROTESTUL împotriva infractorului PIEDONE în data de 14 Aprilie conform autorizației emise de Primarul General Nicușor DAN (aflat la cuțite cu Piedone după scandalul suspendării PUZ-urilor).

Ilie Mario Rafael va solicita autorizație pentru organizarea unui număr de 2 mitinguri comemorative la COLECTIV în zilele 12 și 28  mai 2021 când sunt programate ultimele termene în Dosarul COLECTIV, Piedone fiind citat să își spună ultimul cuvânt în instanță.

ALERTĂ! Primarul Piedone trebuie pus în arest la domiciliu! Angajări ilegale! Ecologiștii atacă! DOVEZI 24

Ecologistul Ilie Mario Rafael a declarat că:  „Mitingul din data de 2 Aprilie nu s-a mai organizat din cauză că nu am vrut să expunem protestatarii la riscul amenzilor ilegale impuse de Guvernul USR-PNL-UDMR precum și din cauză că am aflat pe surse că se amână procesul pentru data 14 Aprilie 2021.

De frică, Primarul Piedone a dat ordin Poliției Locale Sector 5 să amendeze toți cetățenii din Sectorul 5 care au participat la protestele împotriva Guvernului și a cerut polițiștilor de la Secțiile de Poliție 17 și 14 (prietenii lui Piedone) să monitorizeze zona Curții de Apel și să îi amendeze pe toți participanții la mitingul programat pe data de 2 Aprilie 20021.

Astfel încă de la ora 12 erau prezenți peste 50 de polițiști, jandarmi și ofițeri ai serviciilor de informații în civil pentru a intimida prezența protestatarii”.

Recent, Ilie Mario Rafael a șocat opinia publică spunând că a auzit cum se laudă Piedone că va scăpa de condamnare și chiar va fi achitat în dosarul COLECTIV:

„Am puterea, am SISTEMUL și pe stil nou și pe stil vechi, am generalii mei, securiștii vechi sunt la dispoziția mea non-stop, am SRI-ul, sunt Primar, am bani mulți și sunt șmecher și șmecherii din oraș sunt frații mei. Am judecătorii în buzunar, iar ăia de la Colectiv o vor lua în gură definitiv.

Pe mine nu mă închide nimeni, niciodată!” 

În acest context, Ilie Mario Rafael, Președintele PER Sector 5, fostul consilier personal al lui Piedone a declarat că:

“Având în vedere că, pe surse, se aude că domnul Cristian Victor Piedone Popescu va reuși în final să scape de mâna JUSTIȚIEI în procesul de la Colectiv, cerem în mod public judecătorilor să îl pună pe Piedone sub control judiciar sau în arest la domiciliul lui din Bragadiru.

Da, Primarul Sectorului 5, Piedone care moare de grija cetățenilor din Sectorul 5, locuiește în Bragadiru, județul Ilfov și Prefectul Capitalei trebuie să constate încetarea mandatului de Primar al Sectorului 5.  Piedone și trupa lui de analfabeți fomiști puși pe japcă și căpătuială acționează de 6 luni ca un GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT și acesta este motivul demisiei mele din funcția de Consilier. 

De la începerea mandatului de Primar al Sectorului 5 a săvârșit numai ilegalități: a angajat la Primărie și în instituțiile din subordinea Consiliului Local Sector 5 toate rudele din Clanul Cârlogea și pe toți foștii angajați de la Primăria Sectorului 4, a făcut achiziții ilegale, a luat cu japca spațiile de la Piața Rahova din patrimoniul societății Economat Sector 5 SRL și vrea să le vândă sponsorilor din campania electorală. 

Concursurile de angajări în Primăria Sector 5 s-au măsluit cu sprijinul Violetei Dobre – Director General al Direcției de Resurse Umane care în schimb și-a angajat soțul și nepoata în Primăria Sector 5” 

Echipa lui Piedone, un melanj de penali, foști angajați din Primăria Sectorului 4, „prieteni de pahar”, rubedenii, nepoți și cumetri ai lui Piedone,  traseiști politici, „trădători” din PSD angajați sau numiți în mod ilegal de Piedone în diverse funcții prin încălcarea Codului Administrativ în privința incompatibilității funcțiilor:

 1. Iulian Cârlogea– nepotul lui Piedone deține funcția de  City Manager fiind incompatibil cu funcția de Consilier Local Sector 4 în Primăria condusă acum de Daniel Băluță, urmașul lui Piedone.Vepotul Cârlogea este „pușculița” lui Piedone, toată averea lui Piedone este trecută pe numele familiei Cârlogea inclusiv faimoasele automobile de epocă. City Managerul Iulian Cârlogea este deja „moștenitorul tronului” dacă Piedone este condamnat definitiv în Dosarul COLECTI.Cu un tupeu maxim, Piedone a mers de mână cu nepotul Cârlogea la Marcel Ciolacu ca să îl numească Președinte la organizația PSD Sector 5 și potențial candidat la Primăria Sector 5.
 2. Andreea Cârlogea– “rudă” cu City Managerul este Consilier Local în Sectorul 4 și a fost angajată în Primărie ca Șef Serviciu de „unchiul”  Piedone după ce s-a transferat ilegal de la o instituție desființată de Primarul Ciprian Ciucu, cele 2 funcții fiind incompatibile.
 3. George Cârlogea– este tot „rudă” de gradul 1 cu City Managerului și deține funcția de Consilier Local Sector 5 și votează „fantasticele” proiecte propuse de „unchiul” Piedone.
 4. Șerban Andrei– ginerele lui Piedone deține funcția de Consilier Local Sector 5 și votează proiectele susținute de „tata-socru”.
 5. Florin Tilică– cumătrul lui Piedone a deținut simultan funcțiile de Director General al Societății Infrastructură DF5 SA și Consilier Local Sector 5, cele 2 funcții fiind incompatibile.
 6. Lucian Bogza– finul senatorului PSD Brăiloiu, de profesie tâmplar, Director în Primăria Sector 5 și membru în Consiliul de Administrație la Salubrizare Fapte DF5, cele 2 funcții fiind incompatibile. Lucian Bogza a fost Director General la Salubrizare și a băgat firma în faliment.
 7. Cosmin Vărzaru– finul deputatului PSD Florea, de profesie taximetrist, Director Adjunct și membru în Consiliul de Administrație la Salubrizare Fapte DF5, cele 2 funcții fiind incompatibile.
 8. Radu Preda– fost Director la ADP Sector 4 este transferat ilegal de Piedone în funcția de Director General AES SA. A reușit performanța să fie simultan Director la AES SA și Centrul Sfântul Andrei fiind pontat cu 16 ore pe zi la serviciu. Radu Preda a fost sponsorul campaniei lui Piedone.
 9. Sorin Petrovici – nepotul fostului lider țărănist Camenco Petrovici (fost Președinte CEC în guvernarea de tristă amintire CDR) și prieten de 25 de ani cu Piedone. Fii lui Petrovici au fost anchetați de DIICOT pentru consum și trafic de droguri în timp ce figurau fictiv ca angajați la AES SA.Petrovici în calitate de Președinte al Consiliu de Administrație la Economat SA s-a “auto-angajat” ca Director și încasa împreună cu fii lui peste 10.000 euro lunar.
 10. Ion Iofciu– a fost răsplătit recent cu funcția de Consilier Local Sector 5 pentru că soția lui, Aurelia Iofciu este colegă de dosar cu Piedone fiind condamnată în primă instanță în Dosarul Colectiv și mai ales datorită faptului că a depus mărturie mincinoasă favorabilă lui Piedone.
 11. Claudiu Ceti – consilierul personal al lui Piedone este urmărit penal de DNA Constanța cu privire la faptele de evaziune fiscală și spălare de bani într-un circuit financiar în beneficiul lui Sorin Strutinsky, „partenerul de afaceri” al lui Mazăre și Nicușor Constantinescu. Ceti Claudiu este și membru în Consiliul de Administrație la Infrastructură DF5 SA, cele 2 funcții fiind incompatibile. Pe surse, se spune că a intermediat un comision de 1 milion de euro de la constructorii din Sectorul 5,  Rotary și alte firme, tocmai în ajunul Revelionul forțându-i pe angajații Primăriei Sector 5 să vină la serviciu  ca să semneze din cauză că se închidea Trezoreria Statului.
 12. Florin Mănuc – deține în mod ilegal funcția de Secretar General al Primăriei Sector 5 după ce a picat cu nota 37,70 puncte examenul de angajare organizat tocmai de el însuși.
 1. Hrandt Oundjian – a fost transferat ilegal din funcția de Director al Direcției de Taxe și Impozite din Sectorul 4 fiind numit Director de Investiții la Primăria Sector 5 unde Piedone vrea să construiască parcuri și parcări pe terenuri care nu se află în proprietatea Primăriei Sector 5.
 2. Ionuț Sorin Corbu – a coordonat campania postacilor pe Facebook a Primarului Piedone și a fost angajat la Poliția Locală Sector 5-Direcția de Control Comercial unde principala activitate este propaganda acțiunilor Primarului Piedone folosind logistica Poliției și banii contribuabililor.
 3. Generalul Corneliu Dobrițoiu– condamnat definitiv în Dosarul „Case pentru generali” este Consilierul personal al Primarului și membru în Consiliu de Administrație la AES SA, cele 2 funcții fiind incompatibile. Generalul de carton încasează împreună cu pensia specială câteva mii de lei lunar în loc să lase locul unor tineri dornici să își construiască o carieră în administrația publică”, arată în comunicatul remis Newsteam.ro, de Partidul Ecologist Român – Filiala Sector 5    Președinte ILIE MARIO RAFAEL  

VEZI AICI DOCUMENTELE

ALERTĂ! Primarul Piedone trebuie pus în arest la domiciliu! Angajări ilegale! Ecologiștii atacă! DOVEZI 25 ALERTĂ! Primarul Piedone trebuie pus în arest la domiciliu! Angajări ilegale! Ecologiștii atacă! DOVEZI 26 Curtea de Apel BUCUREŞTI – Informaţii dosar 17008 3 2016 ALERTĂ! Primarul Piedone trebuie pus în arest la domiciliu! Angajări ilegale! Ecologiștii atacă! DOVEZI 27 ALERTĂ! Primarul Piedone trebuie pus în arest la domiciliu! Angajări ilegale! Ecologiștii atacă! DOVEZI 28 ALERTĂ! Primarul Piedone trebuie pus în arest la domiciliu! Angajări ilegale! Ecologiștii atacă! DOVEZI 29 ALERTĂ! Primarul Piedone trebuie pus în arest la domiciliu! Angajări ilegale! Ecologiștii atacă! DOVEZI 30 ALERTĂ! Primarul Piedone trebuie pus în arest la domiciliu! Angajări ilegale! Ecologiștii atacă! DOVEZI 31 ALERTĂ! Primarul Piedone trebuie pus în arest la domiciliu! Angajări ilegale! Ecologiștii atacă! DOVEZI 32

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii