DETALII de ultim moment despre fetița jandarmeriței LOVITĂ pe trecerea de pietoni. ”Va rămâne cu sechele pe viață”
Ultima Ora Social

DETALII de ultim moment despre fetița jandarmeriței LOVITĂ pe trecerea de pietoni. ”Va rămâne cu sechele pe viață”

DETALII de ultim moment despre fetița jandarmeriței LOVITĂ pe trecerea de pietoni. ”Va rămâne cu sechele pe viață”

Fetiţa de 1 an şi jumătate, lovită împreună cu mama ei jandarmeriţă pe o trecere de pietoni din Suceava, este în continuare în comă, iar pronosticul medicilor este rezervat. Dacă va supravieţui, doctorii spun că micuţa va râmâne cu sechele pe viaţă, fiindu-i afectat creierul.

După cumplitul accident de ieri, de pe trecerea de pietoni, fetiţa şi mama ei au fost transportate la Spitalul Judeţean din Suceava. Mama copilei, care lucra la Jandarmeria din Fălticeni, a murit din cauza rănilor grave, iar fetiţa a intrat în comă.

Astăzi, starea copilului este în continuare gravă, fiind tot în comă. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire şi spun că, dacă va trăi, fetiţa va rămâne cu sechele pe viaţă, fiindu-i afectat creierul.

Medicii suceveni au în vedere, chiar, transferul micuţei la Spitalul de Copii din Bucureşti. Aseară, s-a încercat transferul la Iaşi, la Spitalul Sfânta Maria, însă acolo nu era personal de gardă de specialitate.

Accidentul din Suceava, surprins de camere

Accidentul fatal din Suceava a fost suprins de camerele de supraveghere. Pe trecerea de pietoni, cu o viteză uluitoare, maşina le spulberă pe tânăra mamă şi pe fetiţa ei aflată în cărucior. Amândouă sunt aruncate câţiva metri, până pe trotuar. Şoferul spune că le-a văzut şi totuşi recunoaşte că nu a frânat.

Mama de 40 de ani a fost găsită de martori inconştientă. Doi medici care treceau întâmplător prin zonă au început manevrele de resuscitare, însă rănile au fost mult prea grave. Irina Airinei a murit la spital, iar bebeluşul ei a intrat în comă.

Şoferul a recunoscut că avea viteză, deşi în zonă, limita admisă de lege este de 40 de kilometri pe oră. Tânărul de 26 de ani are permis de un an.

Colegii Irinei sunt în şoc

Irina, 40 de ani, a fost căpitan la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi din Fălticeni şi era în concediu de creştere a copilului. Zeci de oameni care o cunoşteau sunt în stare de şoc.

Accidentul s-a produs pe bulevardul care străbate centrul oraşului. Oamenii spun că zona este extrem de periculoasă.

Trecerea de pietoni nu e semaforizată şi nici prevăzută cu limitatoare de viteză.

Şoferul de 26 de ani este cercetat pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă şi riscă să fie condamnat la închisoare.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.