Aeroport din LONDRA, BLOCAT. Zboruri suspendate. S-au început investigațiile. Care este motivul
Ultima Ora Externe

DESCOPERIRE ULUITOARE la bordul unui avion în timpul CURSEI. Echipajul a găsit o INIMĂ UMANĂ 

DESCOPERIRE ULUITOARE la bordul unui avion în timpul CURSEI. Echipajul a găsit o INIMĂ UMANĂ 

O aeronavă a companiei Southwest Airlines a fost nevoită să se întoarcă din cursă, după ce echipajul a descoperit la bord o inimă umană.

Aeronava parcursese deja 600 de kilometri din cursa Seattle – Dallas în momentul în care echipajul a descoperit „încărcătura sensibilă”.

Descoperirea teribilă i-a șocat pe pasageri, potrivit unui doctor aflat la bord, dar care nu avea legătură cu transplantul de inimă, scrie Seattle Times, citat de news.sky.com.

Medicul a povestit că pasagerii au fost informați de căpitanul cursei că în recipientul găsit la bord se află o inimă pentru transplant, iar oamenii au început imediat să verifice pe telefoanele mobile care este durata de viabilitate a unei inimi după prelevarea acesteia.

„Imediat ce am realizat eroarea care s-a produs ne-am întors spre Seattle”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei aeriene, Dan Landson.

Se pare că inima trebuia să ajungă la un spital din Seattle și că, în final, ar fi ajuns în intervalul de 4-6 ore necesar pentru ca transplantul să fie realizat.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.