Motivul absurd al morții lui Răzvan Ciobanu. Scria mesaje la volan
Ultima Ora Social

Descoperire incredibilă în SUV-ul condus de Răzvan Ciobanu. Detaliul care ar putea schimba cursul anchetei în cazul accidentului mortal

Buletinul unui tânăr din Călăraşi a fost găsit de anchetatori în maşina condusă de Răzvan Ciobanu. Deocamdată nu se ştie dacă acesta a fost în maşină sau dacă actul de identitate era doar lăsat în autoturism, detaliul urmând să fie stabilit în cursul anchetei.

Descoperire incredibilă în SUV-ul condus de Răzvan Ciobanu. Detaliul care ar putea schimba cursul anchetei în cazul accidentului mortal 1 Descoperire incredibilă în SUV-ul condus de Răzvan Ciobanu. Detaliul care ar putea schimba cursul anchetei în cazul accidentului mortal 2 Descoperire incredibilă în SUV-ul condus de Răzvan Ciobanu. Detaliul care ar putea schimba cursul anchetei în cazul accidentului mortal 3

Surse apropiate anchetei spun că un buletin care aparţine unui tânăr din Călăraşi a fost găsit în maşina cu care Răzvan Ciobanu a făcut accident pe drumul dintre Săcele şi Năvodari.

Se pare că este vorba de buletinul soţului proprietarei maşinii pe care o conducea Răzvan Ciobanu în momentul accidentului.

Deocamdată nu se ştie dacă acesta a fost în maşină sau dacă actul de identitate era doar lăsat în autoturism, detaliul urmând să fie stabilit în cursul anchetei.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, în urma unui accident rutier produs la ieşirea din Săcele spre Năvodari, pe DJ 226, în judeţul Constanţa. Acesta era singur în maşină şi, din cauza vitezei, a ieşit de pe carosabil, lovind mai mulţi copaci.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.