Descoperire care a uimit autoritățile. 3 bombe de aviație de 50 kg descoperite lângă un pod de cale ferată 1
Descoperire care a uimit autoritățile. 3 bombe de aviație de 50 kg descoperite lângă un pod de cale ferată
Ultima Ora Social

Descoperire care a uimit autoritățile. 3 bombe de aviație de 50 kg descoperite lângă un pod de cale ferată

Trei bombe de aviație de câte 50 de kilograme au fost găsite găsite la piciorul unui pod de cale ferată din județul Bistrița-Năsăud. Circulația feroviară va fi oprită până la ridicarea acestora.

Potrivit ISU, la piciorul unui pod de cale ferată, peste râul Someșul Mare, în localitatea Coldău, au fost descoperite 3 bombe de aviație, de aproximativ 50 kg fiecare.

Echipa pirotehnică a ISU lucrează pentru cercetarea zonei, iar apoi bombele vor fi distruse în apropierea locului unde au fost găsite.

„Din momentul identificării elementelor de muniție, toate lucrările la podul CFR au fost oprite, fiind solicitat sprijin de specialitate prin numărul unic de urgență 112. Pentru siguranța participanților la traficul feroviar, în momentul în care bombele de aviație vor fi ridicate de către specialiștii pirotehnisti, circulația feroviară va fi oprită. Echipaje de jandarmi și politie de la nivelul IJJ BN, respectiv IPJ BN vor asigura măsurile specifice de izolare a zonei / protecția populației”, arată sursa citată.

Potrivit acesteia, populația a fost informată de către autoritățile publice locale despre faptul că distrugerea elementelor va avea loc pe raza localității.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.