Deputatul USR Daniel Popescu deschide un nou birou parlamentar la Vatra Dornei
Deputatul USR Daniel Popescu a dezbătut problemele comunității locale de la Ilva Mică (Bistrița-Năsăud)
Ultima Ora Politic

Deputatul USR Daniel Popescu deschide un birou parlamentar la Chișinău 

Daniel Popescu, deputat în Parlamentul României din partea Uniunii Salvați România (USR) și ales în Circumscripția nr. 43 – Diaspora, în prezent vicepreședinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării și membru în Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, va inaugura duminică, 4 august 2019, începând cu ora 11.00, un nou birou parlamentar în Chișinău, Republica Moldova. 

Originar din județul Suceava, deputatul USR dorește să fie cât mai aproape de cetățenii români din Republica Moldova, pentru a le afla problemele și pentru a-i sprijini în rezolvarea acestora din poziția de parlamentar al României. Mai mult, relația dintre cele două țări surori este una foarte specială: pe lângă unitatea lingvistică, istorică, culturală și de credință, ceea ce ne mai unește este și dorința și disponibilitatea cooperării în planul dezvoltării economice.

„În cei peste 10 ani petrecuți în străinătate am simțit cum o comunitate prosperă este o comunitate în care grija pentru ce este în jur și pentru mai binele comun nu sunt doar cuvinte fără conținut. Un lucru extraordinar pe care cetățenii îl pot face este să se implice activ în expunerea problemelor pe care le întâmpină, dar și să ia parte la rezolvarea lor. O comunitate puternică este o comunitate implicată și interesată de rezolvarea problemelor comune. De aceea îi invit românii din Republica Moldova să îmi comunice problemele și provocările pe care le întâmpină în relația cu statul român, știut fiind faptul că prin dialog onest și implicare responsabilă se pot rezolva multe din problemele care ne apasă.” – a transmis parlamentarul USR.

În data de 4 august 2019 deputatul USR Daniel Popescu inaugurează biroul parlamentar de la Chișinău și îi așteaptă pe cetățenii care doresc să-i prezinte diverse probleme cu care se confruntă în raport cu autoritățile publice locale și naționale din România, se arată într-un comunicat remis newsteam.ro

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.