Deputatul ” Mitralieră” iese din nou la rampă. ”Lingăilor inculți”! Pe cine face zob Rădulescu 3
ȘOCANT. Deputatul ”Mitralieră” atac furibund la Diaspora. ”Aduceţi coronavirusul ca să omorâţi 14-15 milioane de români”
Ultima Ora Politic

Deputatul ” Mitralieră” iese din nou la rampă. ”Lingăilor inculți”! Pe cine face zob Rădulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis și ”Mitralieră” ține să lămurească declarația sa, conform căreia, termometrul cu care se ia temperatura la intrarea în spațiile închise ar înregistra și datele persoanmle ale persoanei respective.

Concret, pesedistul ”Mitralieră” spune că el s-a referit la termoscaner și nu la simplu termometru.

”Nu vreau sa jignesc pe nimeni, din lingăii inculți ,care s-au grabit sa facă comentarii vis a vis de postarea mea ,privind posibilitatea transmiterii datelor personale și nerespectării dreptului la protejarea datelor personale , confundând termometrul digital, cu camera termala cu soft integrat ( termoscanerul) . Asta e , puneți mâna pe carte inculților și nu mai jigniți !

In primul rând , reacția mea a venit in urma postării ministrului sănătății care vorbea de faptul ca in următoarea perioada , autoritățile publice și societatile comerciale vor trebui sa se doteze cu termoscanere ( care costa 10-12.000 euro ) , cu recunoaștere faciala ( având un soft integrat ) , iar in situația in care o persoana va fi depistata cu o temperatura de peste 37.3 grade Celsius , va fi sesizată cea mai apropiată secție de politie care va insoti persoana la un spital ( voi prezenta mai jos postarea ministrului ) !

Am explicat asta acum , habarnistilor ,care nu pot face diferența între termometrul digital și camera termică de scanare cu soft integrat . Romanii trebuie sa fie informați și ei trebuie sa hotărască dacă vor , dacă nu vor ,sau cea de-a treia varianta pe care o susțin , și anume ca termoscanerea trebuie făcută garantând netransmiterea datelor personale .

Așa cum romanii trebuiau informați și de pericolul decesului in cazul persoanelor cu boli grave , cu comorbidități , pentru a se proteja și nu trebuia închisă economic țara . Am spus public și o sa spun mereu , ca ceea ce trebuia făcut , era sa se închidă de la început granițele și sa se carantineze din Februarie toti cei care intrau in România și apoi sa fie izolati și nu sa se închidă țara prin stare de urgentă .

Trebuia sa fie dotate spitalele și medicii și personalul medical adiacent ,cu toate materialele de protecție astfel ca sa nu fie îmbolnăviți , trebuia pus la punct sistemul de triaj al bolnavilor in spitale , trebuia făcută testare masiva .

Trebuia făcută preventie , distribuite populației măști , mănuși și dezinfectanti gratuit și nu făcută specula cu aceste materiale !Trebuiau protejate persoanele in vârsta , seniorii României , nu catalogați bătrâni și nu închiși forțat in case !

Și țara trebuia sa funcționeze normal . Și mai trebuia și trebuie făcut încă ceva : susținute măsurile de protecție economica a persoanelor fizice și juridice : utilitățile , chiriile , creditele bancare , leasingurile , somajul tehnic , credite pentru investiții cu dobânda garantata de guvern , pentru toti actorii economici care au fost opriți și pentru toi romanii care au suferit din cauza acestor stări de urgentă și alerta !

Iar , catalogarea romanilor decedați datorită bolilor cronice grave , a căror cauza a grăbirii decesului a fost coronavirusul , ca persoane decedate de COVID ,este cea mai mare golanie , ca sa se justifice starea de urgentă și starea de alerta instituita de acest guvern corupt și jalnic .

De când sunt in politica , am ales sa spun adevarul și când acesta deranjează , am ales sa reactionez public împotriva fiecărui abuz al autorităților împotriva romanilor , am ales sa ma revolt împotriva restrângerii sau afectării drepturilor și libertatilor umane , și nu o sa ma schimb atunci când sunt criticat sau înjurat de sclavii sistemului , de inculți , de hoti , de interlopi , de delatori sau informatori ai Securității !

Dep Catalin Marian Radulescu . PS : iată postarea ministrului sănătății :, scrie Rădulescu.

Deputatul ” Mitralieră” iese din nou la rampă. ”Lingăilor inculți”! Pe cine face zob Rădulescu 4

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.