Deputatul mitralieră răbufnit la adresa lui Iohannis. ”Trebuie suspendat”
Ultima Ora Politic

Deputatul Mitralieră a răbufnit la adresa lui Iohannis. ”Trebuie suspendat”

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că se aștepta ca președintele Iohannis să o respingă din nou pe Lia Olguța Vasilescu pentru funcția de ministru al Dezvoltării și că din acest motiv a și spus că șeful statului trebuie suspendat din funcție.

„Mă așteptam la acest lucru, de asta am și spus că trebuie suspendat. Eu mi-am exprimat punctul de vedere public și în cadrul partidului despre acest conflict instituțional între președinte și Guvern. Nu este la prima abatere domnul președinte, dânsul insistă în acest conflict instituțional, punctul meu de vedere a fost foarte clar, de a-l suspenda 10-15 zile. Dacă președintele poate fi suspendat 10-15 zile, eu așa am propus”, a declarat, pentru MEDIAFAX, deputatul PSD Cătălin Rădulescu.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că o refuză din nou pe Lia Olguța Vasilescu pentru funcția de ministru al Dezvoltării, că este un conflict juridic de natură constituțională și singura soluție este sesizarea Curții Constituționale.

Președintele Klaus Iohannis a transmis, joi, într-o scrisoare adresată premierul Viorica Dăncilă, că respinge din nou numirea Olguței Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltării, motivând că nu are pregătirea necesară, dar și presiunile pe justiție puse de aceasta sau atacurile la persoană lansate. Șeful statului a solicitat o altă propunere pentru funcția de vicepremier și ministrul Dezvoltării.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii