Deputatul Dumitru Oprea ACUZĂ Guvernul. ”Proiectul Spitalului Regional de Urgențe de la Iași este compromis de PSD-ALDE
Dorința PNL. Ruperea profundă de trecut și de metehnele acestuia!
Ultima Ora Politic

Deputatul Dumitru Oprea ACUZĂ Guvernul. ”Proiectul Spitalului Regional de Urgențe de la Iași este compromis de PSD-ALDE”

Deputatul Dumitru Oprea ACUZĂ Guvernul. ”Proiectul Spitalului Regional de Urgențe de la Iași este compromis de PSD-ALDE”

”În ultimele săptămâni, am asistat la o dispută gravă între executivul României, lideri ai PSD, pe de o parte, și comisarul european pentru Dezvoltare, Corina Crețu. Partidul de guvernământ se dezice de omul propulsat la Bruxelles într-una din funcțiile cu cea mai mare răspundere și vizibilitate la nivelul Uniunii Europene. Mai mult, lipsa de decență a PSD și ALDE în actul guvernamental și legislativ a dus și la subfinanțarea cronică a investițiilor din țara noastră, prin refuzul de a accesa fondurile europene. De aceea, din nefericire, acest lucru va duce la iminenta abandonare a Spitalului Regional de Urgențe de la Iași.

 

​Speriați de organismele europene antifraudă, ai căror șefi nu pot fi evaluați și revocați de către Ministrul Justiției de la București la comanda politică a eminențelor cenușii din guvernul PSD-ALDE (Liviu Dragnea și Darius Vâlcov), s-a decis să nu fie implementat nici un proiect, indiferent că vorbim de infrastructură rutieră sau de sănătate, din bani europeni.

 

Epopeea Spitalului Regional de Urgențe de la Iași, parte a unui proiect mai amplu depus la Bruxelles, care cuprinde și unitățile din Cluj și Craiova, se îndreaptă spre un deznodământ tragic. Liderii PSD și-au acuzat colega de partid, comisar european pentru dezvoltare, de trădarea intereselor naționale, de minciună și de complot împotriva României, de dragul „cercurilor de interese de la Bruxelles“. Între timp, cercurile de interese de la București fac toate eforturile pentru a ne scoate în afara Uniunii Europene de frica pușcăriei și de groaza că banii europeni nu pot fi furați atât de ușor precum banii din fondurile guvernamentale.

 

Din păcate, tragedia nu va fi resimțită de membrii executivului PSD-ALDE, ci de cetățenii țării, care riscă tot mai mult să moară cu zile în spitalele din România!” a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul Dumitru Oprea.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.