Decizie de ultimă oră a UEFA după incidentele de la Paris, provocate de Sebastian Colțescu 1
Sport Ultima Ora

Decizie de ultimă oră a UEFA după incidentele de la Paris, provocate de Sebastian Colțescu

Partida dintre Paris Saint-Germain şi Istanbul Başakşehir, din Grupa H a Ligii Campionilor, va fi reluată miercuri, de la ora 19:55, cu o altă brigadă de arbitri.

Meciul a fost suspendat în minutul 16, la scorul de 0-0, după ce Sebastian Colţescu ar fi folosit cuvântul “negru” la adresa lui Pierre Webo, antrenorul secund al formației din Turcia. Ulterior, ambele echipe au ieșit de pe teren.

Partida va fi, însă, reluată miercuri, dar fără arbitri români, potrivit unui anunț făcut de UEFA. Forul continental a demarat, de altfel, o anchetă amănunțită în legătură cu incidentul care a avut loc marți seara.

În urma unui incident la meciul din UEFA Champions League din această seară dintre Paris Saint-Germain FC şi Istanbul Başakşehir FK, UEFA a decis în mod excepţional – în urma discuţiilor cu ambele cluburi – ca minutele rămase să se joace mâine (miercuri, n. red.), cu o nouă echipă de oficiali. Ora de start a fost fixată pentru 18:55 CET (19:55 în România)”, se arată în comunicatul emis de UEFA.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.