Băsescu o pune la punct pe Gabriela Firea. Ajunge la DNA!
Băsescu o pune la punct pe Gabriela Firea. Ajunge la DNA!
Ultima Ora #DNA #primarul general Politic

Datoria de 115 miliarde a Primăriei Capitalei. Băsescu o pune la punct pe Gabriela Firea. Ajunge la DNA!

Traian Băsescu afirmă că ”toate instituţiile statului român trebuie să înveţe să respecte proprietatea”, iar responsabilitatea unui şef de instituţie este de a lua din timp măsurile necesare să nu ajungă în situaţia de a i se bloca conturile, cum a ajuns Primăria Capitalei.

Băsescu este tot mai aproape e a-și depune candidatura pentru fotoliul de Primar General al Capitalei, post pe care l-a mai avut de două ori.

„Dacă doamna Firea crede că au fost fraude, drumul la DNA este deschis, numai că până atunci, trebuie să execute hotărârile judecătorești, că mă tem că ajunge dânsa la DNA pentru nepunerea în aplicare a hotărârilor judecătorești și pentru lipsa de respect față de proprietate.

Doamna Gabriela Firea este îngerul neprihănit care nu are nicio responsabilitate.

Dacă voi candida, situația va fi deblocată în câteva ore, pentru că pur și simplu, prin dispoziție de primar, îi dau lui Costanda terenul din Satul Francez. Punct”, a declarat Traian Băsescu, duminică seara, la Digi24.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii