Dăncilă aruncă Bomba. Adoptă cea mai controversată Ordonanță. Toate se vor schimba
Ultima Ora Politic

Dăncilă SFIDEAZĂ PARLAMENTUL. Nu vrea să răspundă la întrebări

Dăncilă SFIDEAZĂ PARLAMENTUL. Nu vrea să răspundă la întrebări

„Ora prim-ministrului” din săptămâna 3 – 7 decembrie nu va fi onorată de prezența Vioricăi Dăncilă. Premierul a anunțat PNL că nu va fi prezentă în țară în această perioadă, astfel întrebările opoziției vor rămâne fără răspuns.

„Menţionez că programul pentru perioada următoare a fost confirmat, participând, astfel, la următoarele activităţi externe: 3 decembrie – Summitul şefilor de guvern al Iniţiativei Central-Europene, la Zagreb; 4 decembrie – conferinţa organizată de Institutul Aspen „Cores and Peripheries în Europe? A Europe Next Project”, la Bruxelles; 5 decembrie – reuniunea comună a Guvernului României şi Colegiul Comisarilor, Comisia Europeană, Parlamentul European, la Bruxelles”, precizează Dăncilă în scrisoarea adresată Biroului permanent.

Grupul parlamentar liberal a solicitat ca premierul Viorica Dăncilă să fie invitată în plen la „Ora prim-ministrului” din săptămâna 3 – 7 decembrie. Dezbaterea avea tema: „Angajamentul Guvernului Dăncilă privind respectarea recomandărilor Comisiei de la Veneţia şi ale reprezentanţilor instituţiilor UE referitoare la modificările legilor Justiţiei, ale Codului penal şi ale Codului de procedură civilă”.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii