Bombă pentru Dăncilă. Alianța s-a Rupt. Miniștrii lui Tăriceanu nu mai merg la Guvern
Dăncilă aruncă lovitura fatală pentru Tăriceanu. Regretă că nu l-a dat pe mâna DNA
Ultima Ora Politic

Dăncilă s-a supărat pe Tăriceanu. Îl acuză de joc politic. PSD nu pleacă de la guvernare

Viorica Dăncilă a declarat, marți, că a luat act de decizia ALDE de a abandona guvernarea și a decis ca PSD să continue actul de guvernare. Premierul acuză ALDE de „practicarea unui joc politic pentru obținere de voturi”.

„Am luat act de decizia ALDE de a abandona guvernarea și am discutat calea de urmat alături de colegii mei din PSD. Am luat decizia de a ne asuma actul guvernării pentru că România are nevoie de stabilitate. Guvernarea responsabilă înseamnă asumarea unor decizii pentru binele majorității, nicidecum fuga și practicarea unui joc politic pentru obținerea unor voturi. Am laut măsuri economice foarte bune”, a declarat Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de guvern.

Șeful Executivului i-a mulțumit Ramonei Mănescu că a rămas la ministerul de Externe.

„ Vreau să le mulțumesc colegilor de la ALDE care au făcut parte din guvern și Ramonei Mănescu pentru că a înțeles că repsonsabilitatea guvernării este mai presus decât orice interes politic”, a adăugat Dăncilă.

ALDE a decis luni ieșirea de la guvernare și o alianță cu Pro România. Călin Popescu Tăriceanu a mai anunțat retragerea din Guvern a miniștrilor ALDE, însă Ramona Mănescu a decis să rămână la conducerea MAE.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.