Dăncilă s-a enervat că a fost huiduită la Constanța. Vrea lege dură împotriva calomniei și defăimării 1
Ultima Ora Politic

Dăncilă s-a enervat că a fost huiduită la Constanța. Vrea lege dură împotriva calomniei și defăimării

Viorica Dăncilă a fost huiduită, duminică, de câţiva protestatari, la sosirea la Centrul Expoziţional Constanţa, unde se întâlneşte cu Organizaţia de pensionari a PSD. Premierul a declarat că oamenii „protestează împotriva punctului de pensie” şi că „Parlamentul României să adopte un act normativ prin care să oprească calomnia şi defăimarea”. 

La sosirea premierului, protestatarii au strigat ”Analfabetă!”.

În zonă au venit și jandarmii pentru că între protestatari și membrii PSD au avut loc schimburi dure de replici încă înaintea sosirii Vioricăi Dancila.

„Am înțeles că cetățenii din Constanța că și cetățenii din alte județe vor proiecte, vor respect, dar oamenii aceștia nu știu ce e acela respect, nu știu ce e aceea discuție, dialog constructiv, o parte dintre ei, unul dintre ei, nici nu mai știu cum îl cheamă că e prea puțîn important, am avut o discuție la Palatul Victoria și l-am întrebat: ce vrei concret? Îmi povestea de acum 10 ani, că nu știu ce a vrut el și nu i s-a dat. Oamenii pot face diferența între bine și rău. Astfel de oameni, sunt oameni – vedeți că sunt foarte puțini – sunt oameni care nu au intențîi bune, nici pentru români, nici pentru această țară. Dacă aveau intențîi bune, spuneau ceea ce ii deranjează. Din ceea ce am înțeles eu astăzi și într-o zi atât de importantă pentru toți pensionarii, faptul că vii să protestezi, eu înțeleg că ei protestează împotriva punctului de pensie. Cred că trebuie să se uite prima dată în ograda proprie, pe urmă să vorbească astfel despre guvern și eu cred că la un moment dat vor trebui legitimați și acest Guvern ar trebui să-i cheme cineva să spună care infractori, pentru ce infractori, ce a făcut acest guvern că să favorizeze infractorii? Dimpotrivă. Eu știu că acum o săptămâna am adoptat o serie de acte normative tocmai pentru oprirea criminalității in România. Dar cred că societatea și sper să se întâmple acest lucru sau Parlamentul României să adopte un act normativ prin care să oprească calomnia și defăimarea. Nu asta este poporul român. Poporul român este un popor care respectă pentru a fi respectați. Sunt aceiași oameni care vin de la București la Constanța, la Baia Mare, la Iași, sunt oameni cu agenda proprie, iar pentru noi agenda este agenda cetățeanului. Deci încercăm să ii ignorăm””, a declarat Viorica Dancila

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.