Dezvăluirea lui Iohannis. Președintele prezintă Dovada care o Termină pe Dăncilă. Penalii au îngropat-o
Dezvăluirea lui Iohannis. Președintele prezintă Dovada care o Termină pe Dăncilă. Penalii au îngropat-o
Ultima Ora Politic

Dăncilă îl amenință pe Iohannis. ”Să pună în aplicare deciziile CCR”

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, miercuri, că nu așteaptă un răspuns de la președintele Klaus Iohannis cu privire la propunerile de miniștri interimari, ci așteaptă ca șeful statului să respecte decizia CCR.

„Nu aștept un răspuns de la domnul președinte Klaus Iohannis. Eu aștept ca domnul președinte Klaus Iohannis să fie un exemplu pentru toți românii și să pună în aplicare deciziile CCR”, a declarat Viorica Dăncilă, la Romexpo, unde a participat la ”Forumul agricultorilor – bilanț și perspective”, conform Mediafax.

Premierul Viorica Dăncilă i-a trimis, vineri, președintelui Klaus Iohannis, noile propuneri de interimari, respectiv Daniel Suciu la Justiție, Gabriel Leș la Interne, Nicolae Hurduc la Educație și Eugen Teodorovici vicepremier pe probleme economice, au afirmat surse din partid, pentru MEDIAFAX.

În replică, Klaus Iohannis a transmis, vineri, că premierul Viorica Dăncilă îi cere să încalce Legea fundamentală, solicitând numirea unui al doilea interimat succesiv la Ministerul Educației. Șeful statului precizează că durata maximă de interimat e de 45 de zile, iar Daniel Breaz a exercitat această funcție.

În total, Klaus Iohannis trebuie să dea un răspuns cu privire la șapte propuneri de interimari, respectiv Daniel Suciu la Justiție, Gabriel Leș la interne, Nicolae Hurduc la Educație, Eugen Teodorovici la probleme economice, Niculae Bădălău la Energie, Ioan Deneș la Mediu și Radu Oprea la relația cu Parlamentul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.